27th August 2012, 15:51
0 out of 7 members found this post helpful.
Analiza
Ca sa ma interesez si eu putin ti-am analizat linkurile care directioneaza catre siteul tau si cu mare parere iti spun ca jumatate din ele au la " anchor text ww.siteultau.ro" in loc sa aiba Tigara electronica sau ceva similar, de exemplu linkul pe care il ai aici Produse etigara-electronica.ro , ca sa mai castigi cateva pozitii in Google te sfatuiesc sa lucrezi putin la anchor text, sunt bune si linkurile simple, dar acestea pe un text potrivit iti maresc mult puctajul pentru site. Cu stima.
27th August 2012, 15:59
0 out of 1 members found this post helpful.
madalin: sincer, daca esti pe dinafara problemei, de ce ti mortis sa dai sfaturi?
27th August 2012, 16:06
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
madalin_wrc
Ca sa ma interesez si eu putin ti-am analizat linkurile care directioneaza catre siteul tau si cu mare parere iti spun ca jumatate din ele au la " anchor text ww.siteultau.ro" in loc sa aiba Tigara electronica sau ceva similar, de exemplu linkul pe care il ai aici
Produse etigara-electronica.ro , ca sa mai castigi cateva pozitii in Google te sfatuiesc sa lucrezi putin la anchor text, sunt bune si linkurile simple, dar acestea pe un text potrivit iti maresc mult puctajul pentru site. Cu stima.
Ai grija ce sfatuesti omul, cu sfaturile tale il ingroapa pinguinul, daca nu te pricepi stai in banca ta.
27th August 2012, 16:24
1 out of 1 members found this post helpful.
@madalin_wrc - se tot discuta pe forum si pe net in general despre ce poti pati daca exagerezi cu aceeasi ancora. Mai exact cum poti disparea din google.. de tot.
Faptul ca nu esti informat si totusi dai sfaturi, atrage o gramada de "patratele rosii".
Nu contesta nimeni faptul ca vei creste daca pui aceeasi ancora. Dar ce nu stii este ca sunt sanse foarte mari sa te asteapte o penalizare.
Trust, but verify.
27th August 2012, 16:27
0 out of 2 members found this post helpful.
Chiar nu ma intereseaza reply-urile sau reputatia, am scris despre ceva ce pe mine m-a ajutat. Atat