Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 72

Subiect: Cum sa urc pe prima pagina un magazin online?

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Tu ai domeniu .ro dar continutul este in engleza. Am vazut ca ai si versiune in romana. Daca vrei sa te gaseasca Google in ro, scoate din robots.txt Disallow: /lang-ro/. Prima data cand intra cineva la tine pe site este afisat continutul in engleza si nu cel in romana. Trebuie schimbat acest lucru.

Nu te arunca la cuvintele tigara electronica, tigari electronice. Mergi pe modelele de tigari (ego-t, ego-w, ego tank, ego-c, dse, etc), mergi pe e-lichid si alte variatii, poti incerca sa mergi si pe braduri dekang, joyetech, accesorii tigari, consumabile tigari, mergi pe kituri de tigari. Fa un kw research mai puternic sa vezi unde ai oportunitati. Sa cauti cuvinte cu pana in 1000 de cautari lunare si pe care nu este concurenta. La astfel de cuvitne cu linkuri interne, un blog si cateva linkuri poti ajunge pe prima pagina.

Momentan te intereseaza ceva trafic sa te faci cunoscut, trafic pe care il poti aduce din long tail (la long tail onpage-ul conteaza in jur de 50%), pe cand la cuvinte ca tigara electronica (onpage-ul conteaza 20-30%).

Pe link building ai grija ca in ultima perioada pe nisa asta au fost penalizate multe site-uri. Tu ai zis ca ai cumparat 10 linkuri. Sunt foarte multe. Cauta linkuri cat de cat relevante (stiu ca e greu), daca nu gasesti fa-le tu relevante prin bloguri si platforme web 2.0, social bookmarking, etc.

Analizeaza competitia sa vezi ce a mers, ce n-a mers, sa vezi de unde au linkuri bune, sa vezi ce poti obtine si tu.

Spor, nu cred ca trebuie sa te gandesti la prima pagina asa repede.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

madalin_wrc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

0 out of 7 members found this post helpful.

Implicit Analiza

Ca sa ma interesez si eu putin ti-am analizat linkurile care directioneaza catre siteul tau si cu mare parere iti spun ca jumatate din ele au la " anchor text ww.siteultau.ro" in loc sa aiba Tigara electronica sau ceva similar, de exemplu linkul pe care il ai aici Produse etigara-electronica.ro , ca sa mai castigi cateva pozitii in Google te sfatuiesc sa lucrezi putin la anchor text, sunt bune si linkurile simple, dar acestea pe un text potrivit iti maresc mult puctajul pentru site. Cu stima.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

madalin: sincer, daca esti pe dinafara problemei, de ce ti mortis sa dai sfaturi?

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de madalin_wrc Vezi Post
    Ca sa ma interesez si eu putin ti-am analizat linkurile care directioneaza catre siteul tau si cu mare parere iti spun ca jumatate din ele au la " anchor text ww.siteultau.ro" in loc sa aiba Tigara electronica sau ceva similar, de exemplu linkul pe care il ai aici Produse etigara-electronica.ro , ca sa mai castigi cateva pozitii in Google te sfatuiesc sa lucrezi putin la anchor text, sunt bune si linkurile simple, dar acestea pe un text potrivit iti maresc mult puctajul pentru site. Cu stima.
    Ai grija ce sfatuesti omul, cu sfaturile tale il ingroapa pinguinul, daca nu te pricepi stai in banca ta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    madalin: sincer, daca esti pe dinafara problemei, de ce ti mortis sa dai sfaturi?
    Explica la ce te referi te rog ? Adica niste linkuri cu un anchor text potrivit nu il ajuta?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Ai grija ce sfatuesti omul, cu sfaturile tale il ingroapa pinguinul, daca nu te pricepi stai in banca ta.
    Nu stiu daca ma pricep sau nu, dar am cateva siteuri pe nise diferite in prima pagina a cautarilor promovate exact cu metoda asta care o practic de cateva luni de aceea dau sfaturi, nu stiu cum sa iti spun, dar poate ca unul isi ara hectarul cu tactorul si altul cu magarul, insa in final tot recolta aia o aduna....dac intelegi ce vreau sa spun, poate ca avem metode diferite, dar mie rezultatele imi merg, si daca ma critici, ceea ce nu ma deranjeaza, adu si o explicatie, ca la toti ne este usor sa spunem cuiva ca nu stie, dar sa si explicam omului ceva, poate asa mai invat si eu in cazul in care ma insel. Multumesc.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@madalin_wrc - se tot discuta pe forum si pe net in general despre ce poti pati daca exagerezi cu aceeasi ancora. Mai exact cum poti disparea din google.. de tot.
    Faptul ca nu esti informat si totusi dai sfaturi, atrage o gramada de "patratele rosii".

Nu contesta nimeni faptul ca vei creste daca pui aceeasi ancora. Dar ce nu stii este ca sunt sanse foarte mari sa te asteapte o penalizare.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Sa stii ca sistemul de reputatie nu e facut ptr ping pong: iti dau eu tie, imi dai tu mie. Tu pentru moment nu stii ce inseamna Penguin update iar interesul tau de a creea reply-uri ( fade ) se observa in casutele rosii care le colectionezi. Prezenta pe blog nu obliga la postari zilnice, citeste, invata sau cere sfaturi, vei ajunge sa iti dai si cu parerea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Chiar nu ma intereseaza reply-urile sau reputatia, am scris despre ceva ce pe mine m-a ajutat. Atat

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai daca ai fi citit forumul ai fi inteles la ceea ce ma refeream, sunt aici o serie de posturi in care lumea se plange de site penalizare de pinguin, sunt aici o serie de posturi in care se explica cum se face linkbuilding dupa pinguin, nu pot sa ma apuc sa le sitetizez aici dar recomand citirea lor.
    De ce sa aduc explicatii cand tu nu citesti ce se scrie pe forum, te avanti doar la comentat.
    Sunt oameni aici care s-au trezit cu site penalizat nu dupa cateva luni (asa cum ai tu) ci ani de seo urmand metodele care odata mergeau, lucrurile se schimba.
    Vezi tu sunt oameni aici care au ani de seo, nu cateva luni, si care se feresc sa dea sfaturi in cea ce priveste linkbuidingul nu crezi ca asta poate da oarece semne de intrebare ?
    Referitor la acest thread deschis daca ai fi citit tot se spunea undeva de ce este bine se alterneze ancorele, de ce este bine sa ai ancore de genul site.tld.
    Spui ca ai analizat siteul, pune un screenshot al analizei, care e densitatea de ancore pe expresii si care pe domeniu (site.tld). Cateva pagini in urma se dadeau sfaturi f bune privind modalitatea de baklinks pe care trebuie sa o urmezi, nu e bine sa ne aruncam la comentat fara a fi citit tot threadul.

Si ca sa ma leg de exemplul tau din agricultura: dupa ce ai arat cu tractorul pune 5 ani la rand porumb si sa vezi ce recolta vei avea, una extrem de proasta fata de altul care alterneaza culturile, de ce ?

Imi cer scuze initiatorului acestui thread pentru offtopic.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de madalin_wrc Vezi Post
    Chiar nu ma intereseaza reply-urile sau reputatia, am scris despre ceva ce pe mine m-a ajutat. Atat
    Juri tu ca nu crapi de nerabdare sa postezi in marketplace? Uitandu-ma in toate cele 20+ posturi ale tale, simt asa, ca ai o dorinta arzatoare.

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pozitionarea in Prima Pagina
    De Pîrvan Marian în forumul SEO
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 19th March 2012, 21:00
  2. Prima pagina sau categorie?
    De Vali D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th November 2011, 15:29
  3. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57
  4. De 2 ori pe prima pagina. CUM?
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2006, 15:01
  5. doar prima pagina are PR
    De throwra în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 03:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •