M-am gandit sa intercalez, 2 zile sa promovez tigara electronica, 2 zile tigari electronice si tot asa ar fi mai indicat?
M-am gandit sa intercalez, 2 zile sa promovez tigara electronica, 2 zile tigari electronice si tot asa ar fi mai indicat?
Daaaaa, si la urmatorul update piguin o sa cazi in nas si o sa te julesti rau, rau rau![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ca sa ma interesez si eu putin ti-am analizat linkurile care directioneaza catre siteul tau si cu mare parere iti spun ca jumatate din ele au la " anchor text ww.siteultau.ro" in loc sa aiba Tigara electronica sau ceva similar, de exemplu linkul pe care il ai aici Produse etigara-electronica.ro , ca sa mai castigi cateva pozitii in Google te sfatuiesc sa lucrezi putin la anchor text, sunt bune si linkurile simple, dar acestea pe un text potrivit iti maresc mult puctajul pentru site. Cu stima.
Multumesc mult! Sper sa mai primesc sfaturi (asa invatam)
Google da in ultima vreme perverse ca pe Targu Ocna.
Sfatul meu este sa nu urmaresti cuvintele cheie cele mai "vizitate" ci sa o iei usor cu "pret atomizor X" si "cat de eficienta este tigara electronica" si altele asemenea.
Uite, daca gandesti bine niste articole documentate despre lichide, atomizoare, efecte etc, poti da lovitura fara ca macar sa fii in google cu magazinul
Munca depusa va fi aceeasi (ca si cantitate) doar ca indreptata intr-o alta directie.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)