Am gasit azi andstart.ro . Am facut cateva cautari si pare promitator.
Cred ca merita sa va aruncati o privire.
Am gasit azi andstart.ro . Am facut cateva cautari si pare promitator.
Cred ca merita sa va aruncati o privire.
Caut cu jingle.ro.
Mai are mult de lucru ..in mai multe cautari am gasit rezultate care nu au nici o legatura cu ceea ce s-a cautat, plus cand am ajuns pe pagina 4 a dat si eroare
Este total lipsit de logica in cautari, chiar si fiind in beta. Se pare ca preia informatii doar din meta description. Uite ce da la cautarea tabla lindab > tabla lindab AndStart.png
Nimic.
nu-mi place, are rezultate aiurea complet. Mai au enorm de multa munca de investit in el.
![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 9th April 2015 la 16:08.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Un proiect interesant, unde va trebuie depusa multa munca. Iar nisa e foarte grea, nu cred ca va avea castig de cauza.
Am discutat despre o colaborare cu cel care a dezvoltat andstart.ro acum foarte multi ani, o persoana care pe mine ma impresionat cu cunostiintele sale.
Sper sa ma insel si sa si reuseasca in ceea ce isi propune.
.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ceva foarte dificil de promovat si lansat, mai ales in RO unde Google e default. Inseamna practic sa incerci sa erodezi din piata Google. Ce oferi in plus?
Am si eu tehnologia necesara (m-a interesat dintotdeauna subiectul), am mai povestit despre asta pe forum. Nu am scos-o niciodata pe piata, din motivul expus mai sus.
In plus, e incomplet. Un motor de cautare nu prea poate fi monetizat in prezent fara o platforma publisher de succes, adiacenta, in genul Adwords pe langa G search.
Nota: Nu face eliminarea inregistrarilor duplicat (task destul de dificil dpdv tehnic, Google are un patent pe tema asta). Nu face gruparea rezultatelor la 1-2 per domeniu, cum face orice motor normal inclusiv G. Este la inceput, deocamdata mi se pare un simplu match search pe o baza de date produsa de un spider.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)