1 out of 1 members found this post helpful.
Eu nu am avut rezultate cu Shopmania si compari cu restul nu am testat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Postat în original de
ZimZum
Totusi o intrebare Love, in momentul in care ok inscriem magazinul in unul din ele, implicit nu devine concurenta ta , cu un
PR mai bun si rezultate mai bune in Google? Acelasi continut etc etc? Pe partea asta ma pierd putin
Daca esti pe prima pagina poti sa te zici ca te afecteaza, sau daca esti pe 12 si crezi ca din cauza lor nu urci, dar daca nu esti din start sus in Google, cu ce te afecteaza ca te impinge de pe 56 pe 58?
Plus ca daca sunt inaintea ta, sunt inaintea ta indiferent daca inscrii tu magazinul sau nu.
Postat în original de
ZimZum
Totusi o intrebare Love, in momentul in care ok inscriem magazinul in unul din ele, implicit nu devine concurenta ta , cu un
PR mai bun si rezultate mai bune in Google? Acelasi continut etc etc? Pe partea asta ma pierd putin
E o problema mare cu continutul duplicat, atunci cand am inscris magazinul nu m-am gandit la asta, acum vreun an dupa ce panda a inceput sa fie mai agresiv mi-am dat seama ca este o problema
Legat de rezultatele in google, pai tu nu esti singurul care vinde respectivul produs si sa inscris in comparatoare, deci ele vor fi un concurent pentru tine chiar daca inscrii sau nu site-ul in ele
Ultima modificare făcută de lovelife; 9th June 2013 la 22:12.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
3 out of 3 members found this post helpful.
Eu am testat urmatoarele (pe unele mai sunt si acum pe altele nu):
clubafaceri - foarte slab si destul de scump (abonament anual), asta daca nu ai tot timpul produse cu discounturi cu care sa apari in newsletterul lor..
cauti.ro - fara abonament lunar, plata in avans si pret per click destul de ok, de la 0,05 lei
compari.ro - nici aici nu ai abonament lunar, platesti pentru fiecare click si costa mai mult decat pe cauti.ro (de la 0,10 - 0,24 lei fara tva), oricum ambele mult mai bune decat clubafaceri sau bizoo.ro
Bizoo.ro - aici am si maxmember si maxshop de vre-o 2 luni (pana acum nici o comanda), dar am mai fost 2 ani in trecut, cand iti dadea mai multe linkuri catre site-ul tau aveam cateva mii, acum am doar 13.. deci nu te ajuta mai deloc.
Allshops.ro (facut tot de cei de la clubafaceri) - abonament anual - eu am primit o oferta de la ei - am platit 250 lei (tva inclus) pe an in loc de 150 Euro.. dar nici aici nu am comenzi
Shopmania.ro - are de departe cel mai bun trafic, abonament anual (cel mai rentabil, fata de lunar sau trimestrial) - aici primesc in jur de 30 clikuri pe zi, deci imi aduce comenzi, posibilitate contra cost de afisari preferentiale..
Contra: destul de mult haos in cautarile lor de pe site, au amestecat putin produsele, dar compenseaza prin numarul mare de vizitatori pe care-l au..
Concluzie - Per total nu faci mare lucru cu ele, poate nici nu-ti scoti investitia (exceptie la produsele unde ai cel mai bun pret, ca doar sunt comparatoare de preturi - dar si aici trebuie sa ai exact acelasi nume ca si concurenta ca sa te compare). Nici ca imagine/brand nu cred ca ajuta prea mult. Mie cel putin dupa ce am trimis toate produsele pe shopmania, peste 1000, a inceput sa-mi scada traficul organic, mai investighez inca, sa nu fie de la altceva, dar nu cred ca ajuta faptul ca le am continut duplicat in atatea locuri..