Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Comparator de preturi? Ce alegem?

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    23

Implicit Comparator de preturi? Ce alegem?

Banuiesc ca toata lumea a auzit de Shopmania, Compari, Allprice, Bizoo, Clubafaceri etc ...
    Sa spunem ca detinem un magazin on-line, nisa IT. Cine a investit in ele si care au fost rezultatele? Cine primeste nota mai mare?
    Alegem AdWords sau comparatoarele de preturi? In ce investim mai mult?
    Unele dintre aceste comparatoare de preturi duc o campanie agresiva de marketing dupa ce te-ai inregistrat la ei. Telefoane peste telefoane, e-mailuri, a mai fost cineva deranjat de insistenta lor?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu am avut rezultate cu Shopmania si compari cu restul nu am testat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    23

Implicit

Totusi o intrebare Love, in momentul in care ok inscriem magazinul in unul din ele, implicit nu devine concurenta ta , cu un PR mai bun si rezultate mai bune in Google? Acelasi continut etc etc? Pe partea asta ma pierd putin

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    Totusi o intrebare Love, in momentul in care ok inscriem magazinul in unul din ele, implicit nu devine concurenta ta , cu un PR mai bun si rezultate mai bune in Google? Acelasi continut etc etc? Pe partea asta ma pierd putin
    Daca esti pe prima pagina poti sa te zici ca te afecteaza, sau daca esti pe 12 si crezi ca din cauza lor nu urci, dar daca nu esti din start sus in Google, cu ce te afecteaza ca te impinge de pe 56 pe 58?

Plus ca daca sunt inaintea ta, sunt inaintea ta indiferent daca inscrii tu magazinul sau nu.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    E o problema mare cu continutul duplicat, atunci cand am inscris magazinul nu m-am gandit la asta, acum vreun an dupa ce panda a inceput sa fie mai agresiv mi-am dat seama ca este o problema
    Legat de rezultatele in google, pai tu nu esti singurul care vinde respectivul produs si sa inscris in comparatoare, deci ele vor fi un concurent pentru tine chiar daca inscrii sau nu site-ul in ele
    Ultima modificare făcută de lovelife; 9th June 2013 la 22:12.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Eu am testat urmatoarele (pe unele mai sunt si acum pe altele nu):

clubafaceri - foarte slab si destul de scump (abonament anual), asta daca nu ai tot timpul produse cu discounturi cu care sa apari in newsletterul lor..

cauti.ro - fara abonament lunar, plata in avans si pret per click destul de ok, de la 0,05 lei

compari.ro - nici aici nu ai abonament lunar, platesti pentru fiecare click si costa mai mult decat pe cauti.ro (de la 0,10 - 0,24 lei fara tva), oricum ambele mult mai bune decat clubafaceri sau bizoo.ro

Bizoo.ro - aici am si maxmember si maxshop de vre-o 2 luni (pana acum nici o comanda), dar am mai fost 2 ani in trecut, cand iti dadea mai multe linkuri catre site-ul tau aveam cateva mii, acum am doar 13.. deci nu te ajuta mai deloc.

Allshops.ro (facut tot de cei de la clubafaceri) - abonament anual - eu am primit o oferta de la ei - am platit 250 lei (tva inclus) pe an in loc de 150 Euro.. dar nici aici nu am comenzi

Shopmania.ro - are de departe cel mai bun trafic, abonament anual (cel mai rentabil, fata de lunar sau trimestrial) - aici primesc in jur de 30 clikuri pe zi, deci imi aduce comenzi, posibilitate contra cost de afisari preferentiale..
    Contra: destul de mult haos in cautarile lor de pe site, au amestecat putin produsele, dar compenseaza prin numarul mare de vizitatori pe care-l au..

Concluzie - Per total nu faci mare lucru cu ele, poate nici nu-ti scoti investitia (exceptie la produsele unde ai cel mai bun pret, ca doar sunt comparatoare de preturi - dar si aici trebuie sa ai exact acelasi nume ca si concurenta ca sa te compare). Nici ca imagine/brand nu cred ca ajuta prea mult. Mie cel putin dupa ce am trimis toate produsele pe shopmania, peste 1000, a inceput sa-mi scada traficul organic, mai investighez inca, sa nu fie de la altceva, dar nu cred ca ajuta faptul ca le am continut duplicat in atatea locuri..

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

De jingle.ro nu scrie nimeni ? E gratis si singurul cu linkuri dofollow
    Caut cu jingle.ro.

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

"puthre Am trimis recent (acum cateva saptamani) si pe jingle, dar nu am inca decat 214 produse acolo, cred ca este o problema de feed, trebuie verificat. Oricum pare ok, dar este inca prematur sa ma pronunt, asa ca am scris doar de cele care le-am testat pe termen mai lung.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    "puthre Am trimis recent (acum cateva saptamani) si pe jingle, dar nu am inca decat 214 produse acolo, cred ca este o problema de feed, trebuie verificat. Oricum pare ok, dar este inca prematur sa ma pronunt, asa ca am scris doar de cele care le-am testat pe termen mai lung.
    mai ai de testat si price,ro
    Ultima modificare făcută de avram; 17th June 2013 la 14:47.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    Sper ca am rezolvat. Daca nu, eu pot fi contactat oricand, de obicei raspund repede

Mie din concurenta jingle.ro, cel mai mult imi place shoogle
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin on-line, ce platforma alegem?
    De ZimZum în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 15th April 2013, 12:04
  2. Comparator de preturi
    De lovelife în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2011, 11:40
  3. Preturi SEO
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 26th February 2009, 15:12
  4. Cum alegem directoare platite?
    De andrei în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 1st February 2007, 16:03
  5. Cum alegem cel mai bun shopping chart ?
    De evolution în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th November 2006, 16:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •