a trecut vremea lor Vizitatori pe luna - www.smartbuy.ro , price.ro si shopmania raman constante
a trecut vremea lor Vizitatori pe luna - www.smartbuy.ro , price.ro si shopmania raman constante
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
a trecut vremea lor Vizitatori pe luna - www.smartbuy.ro , price.ro Vizitatori pe luna - www.price.ro si shopmania raman constante
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Dupa data e posibil ca la smartbuy sa fie un pinguin vinovat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Peliti.ro este un alt comparator romanesc cu potential(zic eu). Site-ul face parte dintr-o retea internationala pe mai multe continente prezenta in momentul de fata in 16 tari europene printre care si in Romania. Proiectul a fost dezvoltat in Cluj-Napoca de firma la care lucrez si in momentul de fata ca si inginer software.
Listarea produselor se face in 24h in mod gratuit fara costuri ascunse sau CPC. Pentru a incepe colaborarea avem nevoie doar de un datafeed xml/csv de orice format(shopmania/price.ro/compari/goshopping/...).
Puteti trimite link-ul spre feed in PM sau puteti sa va inregistrati magazinul folosind formularul de pe site:
Inregistrare Magazin
Nu vreau si nici nu promit trafic minune insa daca nu aveti buget pentru price.ro/shopmania site-ul nostru poate fi o alternativa.
P.S. Astept parerile voastre despre site.
price.ro comparator romanesc destul de bun.
Am folosit putin timp price.ro pentru un client dar nu au fost rezultatele asteptate.
Mie mi se pare ca price.ro a cam decazut...
off/ Sa inteleg ca daca imi spun parerea despre un comparator de preturi, care nu m-a ajutat atunci cand am avut nevoie si nu am gasit produsele pe care le cautam comparate cum trebuie, nu am gasit preturile actualizate, trebuie sa primesc bad rep (multumesc frumos)... Frumos va sta!
Ultima modificare făcută de Oink; 13th January 2015 la 14:26.
Ai primit reputatie negativa pentru ca postul tau nu aduce nimic valoros acestui topic. Incearca sa postezi la subiect, fara sa dezgropi topicuri vechi si nu vei mai primi negative.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)