Cat de eficienta credeti ca este prima pozitie pe prima pagina in google
unde pot vedea si eu cam cate cautari pe anumite cuvinte se efectueaza in motorul de cautare yahoo
Cat de eficienta credeti ca este prima pozitie pe prima pagina in google
unde pot vedea si eu cam cate cautari pe anumite cuvinte se efectueaza in motorul de cautare yahoo
nu e prea eficienta aceasta pozitie
in awstats din cpanel poti vedea cine intra si de unde in cazul tau yahoo
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Pentru Google sau Yahoo? Pentru Google e eficienta in orice nisa, in orice versiune locala. Insa de exemplu daca esti pe primul loc in Yahoo cu un site romanesc pentru "bomboane verzi" o sa vezi putin trafic pentru ca la noi market share-ul local pentru motoare e in favoarea Google-ului cu mult. Eu sunt pozitionat la fel si in Yahoo si in Google pentru cateva keyworduri cu blogul meu si proportia de vizitatori primiti din acele keyworduri e undeva la 35/1 pentru Google.Cat de eficienta credeti ca este prima pozitie pe prima pagina in google
Pe .com e insa putin diferit, acolo Yahoo poate sa fie o sursa de trafic organic buna.
sunt in prima pagina pe yahoo dupa cuvintele : auto second hand
Ultima modificare făcută de Lupanu; 9th February 2009 la 13:45.
Ah okey inteleg intrebarea acuma. Deci tu esti pe pozitia respectiva si vrei sa stii care cati si de unde iti intra prin yahoo, nu?
Pai in Google analytics daca il ai instalat, ai sectiunea Traffic Sources -> Search Engines. Acolo in mod normal ar trebui sa fie Google/Yahoo in lista ca si surse de trafic. Dai click pe Yahoo si iti arata keywordurile pe care a intrat lumea pe site-ul tau.
la visitors overview, urmaresti cu mouseul acel grafic al vizitatorilor si iti va aparea pentru fiecare zi cati ai avut sau alegi la calendar sa-ti afiseze statistica pentru o anumita zi, 09.02-09.02 de exemplu
Eu asa fac
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)