OFF: Baieti, pentru binele omenirii, donam niste prezervative ?
"Ati incalcat termenii Adsense?" - buna asta!
@Madalin - inceteaza ca dai in ridicol! Incearca sa te integrezi nu sa te iei la harta cu membrii vechi ai forumului.
@Aradean - din cate am observat magazinul online nu este al tau ci tu te ocupi de SEO pentru el, corect? Daca este asa mi se pare un pic aiurea ca tu sa incasezi niste bani de la cineva ca sa faci o treaba si apoi cand vezi ca nu esti in stare sa te tii de promisiune sa vii si sa ceri sfaturi de la membrii forumului oferindu-le multumiri vesnice.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Deci ce targhetezi tigara electronica sau..altceva ca din cate vad electronic tigare.. daca vrei cumva sa incerci pe engleza aduna bani vre-o 5 ani si dai bataie.ce incerci tu sa faci fac alti de cativa ani am vazut ca ai zis ca nu e grea nisa.Dica stii sa analizezi cativa au linkuri de vre-0 3000 de euro in total.
Din pacate este foarte greu,e si greu cu sfaturile,sunt bune dar graba strica treaba...nu vreau sa te dezagesc nici eu nici colegi nostri dar sfaturile sunt bune practica si rezultatele sunt altele...Dar din ce vad eu tu ai site.ro si continut in engleza deci spune exact ce vrei sa targhetezi,exact mach ai .ro si continut pe engleza vezi ca nu se pupa deloc.Am pus mousul pe categoria Biansi m-am speriat ,si ce targhetezi cu biasi....
Oricum iti dorim mult succes,si sa stii ca si pe forum sunt cativa colegi care vand tigari electronice.
Asa ca te rog asculta sfaturile colegilor ca sunt mult mai vechi prin ale seo![]()
Nu intelegeti ca magazinul nu este al lui, el doar le-a promis ca ii aduce pe prima pagina dupa cautarea X. Nu are cum sa modifice titlul pentru ca nu are acces. Expert SEO!
Ca sa nu deschid alt topic, am si eu cam aceeasi problema. As dori sa imi ridic magazinul in google, a fost ceva timp pe pagina 3 dupa un set de cuvinte cheie dar, la ultimul update a disparut.
Si ce ai dori? O schema sau ce?
Oameni buni, toti vrem sa ne ridicam site-urile, sa ne crestem proiectele, dar majoritatea dintre noi nu asteptam sa ne dea cineva mura-n gura ci cautam, invatam, testam si apoi intrebam.
Eu nu inteleg cum ai vrea sa te ajute cineva fara sa dai macar un indiciu despre site? Vrei sa-ti ghiceasca cineva magazinul? Vrei sa-ti ghiceasca cineva ce probleme ai si de ce ti-a fost penalizat?
Din punctul meu de vedere ai doua modalitati de a-ti rezolva problema:
1. Angajezi un profesionist.
2. Pui mana si cauti, inveti, testezi si apoi intrebi.
Hai ca nu e greu, putina vointa nu strica niciodata.
P.S. Astept un raspuns din partea initiatorului topicului pentru a afla daca banuiala mea se confirma sau nu!
Esti un pic cam agresiv. Nu am cerut o schema ci doar niste indrumari. But whateves.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)