Tu ai domeniu .ro dar continutul este in engleza. Am vazut ca ai si versiune in romana. Daca vrei sa te gaseasca Google in ro, scoate din robots.txt Disallow: /lang-ro/. Prima data cand intra cineva la tine pe site este afisat continutul in engleza si nu cel in romana. Trebuie schimbat acest lucru.
Nu te arunca la cuvintele tigara electronica, tigari electronice. Mergi pe modelele de tigari (ego-t, ego-w, ego tank, ego-c, dse, etc), mergi pe e-lichid si alte variatii, poti incerca sa mergi si pe braduri dekang, joyetech, accesorii tigari, consumabile tigari, mergi pe kituri de tigari. Fa un kw research mai puternic sa vezi unde ai oportunitati. Sa cauti cuvinte cu pana in 1000 de cautari lunare si pe care nu este concurenta. La astfel de cuvitne cu linkuri interne, un blog si cateva linkuri poti ajunge pe prima pagina.
Momentan te intereseaza ceva trafic sa te faci cunoscut, trafic pe care il poti aduce din long tail (la long tail onpage-ul conteaza in jur de 50%), pe cand la cuvinte ca tigara electronica (onpage-ul conteaza 20-30%).
Pe link building ai grija ca in ultima perioada pe nisa asta au fost penalizate multe site-uri. Tu ai zis ca ai cumparat 10 linkuri. Sunt foarte multe. Cauta linkuri cat de cat relevante (stiu ca e greu), daca nu gasesti fa-le tu relevante prin bloguri si platforme web 2.0, social bookmarking, etc.
Analizeaza competitia sa vezi ce a mers, ce n-a mers, sa vezi de unde au linkuri bune, sa vezi ce poti obtine si tu.
Spor, nu cred ca trebuie sa te gandesti la prima pagina asa repede.