Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Netul @ Feb 16 2006, 10:56 PM) [post=10374
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.
    daca citeai k lumea vedeai k se refera probabil la faptul k mai sunt in queue inaintea site-ului respectiv cateva site-uri. cel putin eu asta am inteles.
    deja devine obosito]
    Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.
    [/QUOTE]
    daca citeai k lumea vedeai k se refera probabil la faptul k mai sunt in queue inaintea site-ului respectiv cateva site-uri. cel putin eu asta am inteles.
    deja devine obositoare si inutila discutia asta.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

deja devine obositoare si inutila discutia asta.
    Corect ..

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

tot ma scuzi ca am facut comparatie dintre murfi si google ... dar cand vine vb de motoare de cautare toata lumea stie de google.

si te rog lasa tonul jos omule, nu stii sa porti o discutie civilizata chiar daca aceasta este in contradictoriu ?

Il vand sau nu, cred ca e doar treaba mea, iar contractele care sunt se vor rezolva indiferent de situatie.. Insa iar, este o problema interna a murfi si nu priveste pe nimeni ...
    clar .. ma bucur de seriozitatea de care ai dat parte.... un raspuns foarte inteligent

brava
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

si te rog lasa tonul jos omule, nu stii sa porti o discutie civilizata chiar daca aceasta este in contradictoriu ?
    Eu zic ca da ... dar .. nu stiu ?&#33; :blink: Pot discuta in contadictoriu, insa de la discutie in contra pana la faze cu "aha te-am prins" sau chestiuni personale e cale lunga.. Parerea mea ..

Multumesc..

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Toto, teoria e buna dar practica te cam omoara...
    Cautarea dupa multe cuvinte foarte obisnuite si importante nu da nici un rezultat.
    Cele care returneaza rezultate, majoritatea sunt irelevante.
    De cat timp indexezi siteuri?

"Am observat in timpul indexarii ca un url seo friendly est emult mai repede parcurs decat unul ce contine multe variabile, etc .. In medie, un url seo friendly este parcurs in 0.5 - 0.9 secunde .. unul model "naspa" in 1.5 - 1.8 secunde ..."
    Ce treaba are asta cu SEO? Pote ca acel server este mai incet sau mai incarcat in acele momente, si de aia ti-l indexeaza mai greu. Sau ca acea pagina are mai mult continut.

phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

am observat un mic buguletz.
    .tadada border: 0px solid #999999; border-bottom-width:2px; Editia nr. 10 1899 din 27 Jan. 2006 - Vineri 21.160 anunturi 27 Jan. 2006 Home Servicii Anunturi online Ghidul Serviciilor Contact .cursul font-family: Arial, Helvetica; font-size: 8pt; col...
    asta e descrierea de la anuntul.ro si am observat ca are cod css. cand elimini tagurile elimina tagul style cu tot cu continutul lui.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Draga Netul,
    Murfi este un motor de rahat, nu indexeaza bine, nu indexeaza repede, nici macar nu indexeaza.. Iau eu cu mana sursa paginii si o bag in baza... Iar la capitolul cautare e varza.. Nu reuseste deloc sa dea un rezultat bun... macar unul ...

Sper ca te-am convins sa Nu il folosesti, eventual daca poti te rog sa ii faci reclama proasta pe toate forumurile pe unde te dai tu ... Ok? ... hai te rog sa inchidem subiectul, eu m-am saturat, ceilalti forumisti la fel...
    Ai reusit sa scoti in evidenta cat de prost e murfi.. gata.. lasa-l .. Acum o tii tot anul asa, ca tzatza la piata ?
    Canalizeaza-ti draga energiile pozitive sau negative catre netul.ro .. Si arata-i tu lu&#39; Murfi ce e alea motoare.. de cautare.. sau nu ..

Pe cuvant ca nu iti mai dau apa la moara, si orice ai spune te ignor total.. Stii cum e cu cel destept care cedeaza primul.. Tu ti-ai irosit sansa.. acum e randul meu .. Bafta&#33;

am observat un mic buguletz.

asta e descrierea de la anuntul.ro si am observat ca are cod css. cand elimini tagurile elimina tagul style cu tot cu continutul lui.
    Asa ar trebui sa se intample.. De fapt, la majoritatea asa se intampla, se elimina tagurile css, js, etc .. Multumesc de atentionare..

La reindexare se vor indrepta multe buguri observate acum ..

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

nu inteleg de ce te superi cand esti criticat.
    Te asteptai ca sa pui aici siteul si toti sa sara si sa aplaude si sa-ti laude siteul? Accepta si criticile.
    Cand o sa-mi pun si eu siteul la review, sunt convins ca 90% dintre comentarii o sa ma faca varza.. dar asta e un lucru bun, o sa vadce greseli am. Tu repede te superi. M-am enervat pt ca peste tot te-ai laudat cat ai muncit tu de la zero, cand de fapt e un script gratis de pe net, modificat de tine. Pana alta vad ca ai redirectat murfi.com catre murfi.ro. Cam tarziu, dupa ce furaciunea a fost dovedita. Oricum, linkul asta a ramas.
    GATA, nu mai comentez nimic.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Dat fiind ca 90% din postul tau a fost de o alta factura decat pana pana acum, iti raspund:

nu inteleg de ce te superi cand esti criticat.
    Nu ma supar cand sunt criticat.. ma supar cand vine unul si incepe sa arunce cu noroi.. aia nu e critica e altceva..
    Critica a facut phane - "am observat un mic buguletz" - Si din cate vad, i-am multumit...

Te asteptai ca sa pui aici siteul si toti sa sara si sa aplaude si sa-ti laude siteul? Accepta si criticile.
    Gresit, nu asteptam laude.. asteptam posturi cum a fost cel al lui miromulus .. Accept critici cu placere...

Cand o sa-mi pun si eu siteul la review, sunt convins ca 90% dintre comentarii o sa ma faca varza
    Asta nu e treaba mea, nu ma priveste,, iar daca o sa te faca varza pentru ca faci seo spam etc .. atunci meriti.. in schimb daca o sa te faca cum ai facutm tu azi cu mine, din rautate.. o sa vezi ca e nasol ...

M-am enervat pt ca peste tot te-ai laudat cat ai muncit tu de la zero, cand de fapt e un script gratis de pe net, modificat de tine.
    Nu a fost o lauda.. asa ai interpretat tu .. Si chiar am muncit de la zero ... Caci, vorbeam despre murfi.ro .. Iar la .com, crede-ma ca am muncit si acolo multe nopti... Nu e usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le combini si sa iti adaugi si scripturile tale...

Pana alta vad ca ai redirectat murfi.com catre murfi.ro. Cam tarziu, dupa ce furaciunea a fost dovedita. Oricum, linkul asta a ramas.
    ma faci sa rad.. in sfarsit.. Pai nu l-am redirectat mai ca m-ai arat tu cu degetul sau ai adoptat politica "te-am prins" .. Pentru ca nici nu m-am ascuns de fapt.. Motivul pentru care l-am redirectat, este unul simplu, si daca ai habar macar un pic de seo o sa stii ca este un redirect 301, search engine friendly, motivul fiind ca vreau sa indrept vizitatorii de pe murfi.com catre murfi.ro .. la fel si motoarele...
    daca vroiam sa ma ascund, sau ce zici tu acolo, stergeam tot, sau inchideam siteul.. .. Nu taticu, toate scripturile sunt acolo..

Pe ads.murfi.ro, o sa vezi ca mai sunt x zile pana la lansare (pt tot siteul, nu doar ads-urile).. Nu crezi ca era momentul sa fac redirectul ? Iti pot arata (din logurile serverului) ca si acum vreo 5 zile am facut probe cu redirectul, sa vad cum merge..

GATA, nu mai comentez nimic.
    Iti multumesc, m-ai obosit destul ...

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Feb 17 2006, 12&#58;37 AM) [post=10392
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Iar la .com, crede-ma ca am muncit si acolo multe nopti... Nu e usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le combini si sa iti adaugi si scripturile tale...
    Hopaaa... hai ca incet incet recunosti.
    Peste tot scrii ca murfi.com e facut de tine de la ZERO.
    Citat din anuntul tau despre murfi.com:
    "Full developed by me, no template driven or ready made code.
    No, is not based on any ready-made script or something like that... Its full developed by our team...."

Iar acum spui ca nu a fost usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le imbini ....
    Te-ai dat singur de gol. Cred ca e clar pt. toti. Am exagerat si eu cu comentarii neportivite, dar ne crezi prosti? Macar recunoaste o data pt totdeauna ca motorul tau de cautare provine din scripturi gasite pe net. Nu zic ca nu ai muncit si tu imbinandu-le si modificandu-le.
    Dar nu e acelasi lucru cu " is not based on any ready-made script or something like that...". Asa pot sa cumpar si eu domenii .com cu cateva sute de mii de lei, pun un sphider pe ele apoi ma dau tare ca am facut un motor de cautare si le vand. Daca toti ar pune botul la asa ceva, cred ca 90% dintre cei de pe seopedia am fi bogati.

PS Asa deodata, azi, dupa discutiile de aici ti-ai gasit si tu sa faci Redirect permanent la .com catre .ro
    Sper sa nu se ia din nou moderatorii de mine ca nu sunt la subiect, ca nu ii intereseaza ce spun eu. Am subliniat doar faptul ca nu e corect sa iei ceva muncit de altcineva, sa modifici, apoi sa te lau]
    Iar la .com, crede-ma ca am muncit si acolo multe nopti... Nu e usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le combini si sa iti adaugi si scripturile tale...
    [/QUOTE]

Hopaaa... hai ca incet incet recunosti.
    Peste tot scrii ca murfi.com e facut de tine de la ZERO.
    Citat din anuntul tau despre murfi.com:
    "Full developed by me, no template driven or ready made code.
    No, is not based on any ready-made script or something like that... Its full developed by our team...."

Iar acum spui ca nu a fost usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le imbini ....
    Te-ai dat singur de gol. Cred ca e clar pt. toti. Am exagerat si eu cu comentarii neportivite, dar ne crezi prosti? Macar recunoaste o data pt totdeauna ca motorul tau de cautare provine din scripturi gasite pe net. Nu zic ca nu ai muncit si tu imbinandu-le si modificandu-le.
    Dar nu e acelasi lucru cu " is not based on any ready-made script or something like that...". Asa pot sa cumpar si eu domenii .com cu cateva sute de mii de lei, pun un sphider pe ele apoi ma dau tare ca am facut un motor de cautare si le vand. Daca toti ar pune botul la asa ceva, cred ca 90% dintre cei de pe seopedia am fi bogati.

PS Asa deodata, azi, dupa discutiile de aici ti-ai gasit si tu sa faci Redirect permanent la .com catre .ro
    Sper sa nu se ia din nou moderatorii de mine ca nu sunt la subiect, ca nu ii intereseaza ce spun eu. Am subliniat doar faptul ca nu e corect sa iei ceva muncit de altcineva, sa modifici, apoi sa te lauzi ca ai facut tu de la zero.

Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 16:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 11:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3