Pagina 3 din 16 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Dau 300 $ pentru Murfi.ro:

Hi everybody,
    i own www.murfi.com and i wanna sell it.
    The results are not so well because there are not so many indexed pages...
    Price is 3200$ .. In this price you get all about murfi.

I've added the new domain name murfi.ro so now you can duy 2 domains murfi.com and murfi.ro.
    Price is now: 3500$.

Daca Murfi.ro + Mufri.com = 3500 $ si Murfi.com = 3200 $ rezulta ca Murfi.ro = 300 $.

Acum lasand gluma la o parte, observ ca la cautarea unui cuvant, url-ul din bara de adrese e de forma:
    http://www.murfi.ro/?caut=cuvant_cautat&internet.y=0&site=0

Parca am vazut nenumarate motoare de cautare, si romanesti si straine, care folosesc aceeasi afisare, gen http://www........search.x=0&search.y=0&site=0
    Un exemplu ar fi http://www.aajtrading.com/ , daca dati ceva sa caute, url din bara de adrese e de acest gen.

Alta coincidenta?
    Cred ca ar trebui sa te maturizezi tu. Poate ca ai muncit mult, insa ai muncit ca sa modifici alte scripturi, in nici un caz nu l-ai facut tu de la zero. Recunoaste asta, si nu se mai ia nimeni de tine.
    Eu nu am de ascuns ca folosesc Sphider. Citeste aici

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Te-am rugat frumos sa nu mai postezi aici...

Explicatia este ca habar nu ai programare si habar nu ai de ce apare asa la cautare... x si y este pozitia mouseului pe butonul de cautare cand faci click... Si se transmite in bara pentru ca metoda este GET ...

Ma repet inca o data din nou iarasi ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Personal nu sint interesat de faza cu vandutul si nu inteleg, Netul, de ce insisti pe faza asta.
    E problema lui cu cat si pe care il vinde.
    Nu ma simt lezat de "informatiile ascunse" si nici impresionat de cele postate de tine.
    As dori totusi sa purtati o discutie normala si nu sa va dati cu degetele in ochi.
    Multumesc.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

Purtati ma oameni discutii constructive, nu sa va atacati intr-un mod penibil si urat.

Dati mana, si impacati-va si ajutati-va reciproc in loc sa va blamati.

Daca vreti sa va injurati, aveti mesaje private.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

3500 euro ??
    da cu clientii abonati la ads.murfi.ro ce faci ?? cum sta treaba cu rezilierea contractelor ?

oricum va certati ca .....
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

hmm fain .. uitati ce gaseste google.com la cautarea " dacia logan tuning" : http://www.google.com/search?sourceid=navc...ia+logan+tuning

Situl meu se afla pe pozitia a 6-a

murfi.ro la cautarea " dacia logan tuning": http://www.murfi.ro/?caut=dacia+logan+tuni...rnet.y=0&site=0

e o diferenta cam mare intre cele 2 motoare de cautare.

Adica situl meu are o pozitie destul de buna in trafic.ro si are un PR de 4 ... si murfi.ro nu a reusit inca sa-l indexeze ??? curios .... in fine .. nevermind
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Ok, se pare ca trebuie sa mai aduc alte explicatii... Faza asta cu vanzarea, in primul rand nu are legatura cu nici unul dintre voi, de aici, sau din alta parte si a fost adusa in discutie doar asa in sperata denigrarii... ca si alte aspecte...

Il vand sau nu, cred ca e doar treaba mea, iar contractele care sunt se vor rezolva indiferent de situatie.. Insa iar, este o problema interna a murfi si nu priveste pe nimeni ...

Referitor la indexarea siteului tau, pot aprecia ca va fi indexat in aceasta seara.. noapte.. mai sunt cateva siteuri in fata ta...

Asigur pe toata lumea , ca daca siteul inscris respecta regulile de inscriere va fi indexat ... Siteul tau a fost inscris o data acum cateva zile, si azi l-ai inscris iar ...

Si daca cineva de aici "indrazneste" sa compare google cu murfi... Ce sa spun .. e o onoare.. doar ca mai am mult de lucru pana la macar 1 % din google..

in final.. Eu nu ma cert cu nimeni.. nu imi place situatia conflictuala... Am facut acest topic din dorinta de a va spune si voua despre munca mea, in speranta ca va fi apreciata, ca primesc ajutor, etc .. La fel de bine, cei care nu sunt de acord cu mine, ma pot ocoli/evita... Insa nu le permit sa ma jigneasca sau sa spuna tot felul de minciuni sau vorbe aiurea spuse in necunostinta de cauza...

daca totusi, mai este cineva care are "ceva pe suflet" il rog sa posteze aici, sa intrebe, sau sa ma injure .. Nu de alta, dar deja m-am saturat de acest topic, care ar fi putut fi ceva macar frumos insa a devenit un rahat ... Pentru ca asa stiu unii sa puna problema...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

Toto, cum putem optimiza un site pt murfi? Serios, daca poti raspunde.

Intrebarea e de fapt, dupa ce criterii intoarce murfi rezultatele unei cautari (ma refer la pozitii)? Dar suna mai frumos in prima varianta.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(toto &#064; Feb 16 2006, 10&#58;36 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Faza asta cu vanzarea, in primul rand nu are legatura cu nici unul dintre voi, de aici, sau din alta parte si a fost adusa in discutie doar asa in sperata denigrarii... ca si alte aspecte...
    [/QUOTE]
    Mi se pare etic sa-ti informezi partenerii cu care lucrezi ca siteul uremaza sa fie vandut. Ma indoiesc de faptul ca ai anuntat pe cineva.

<div class='quotetop'>QUOTE(toto &#064; Feb 16 2006, 10&#58;36 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Referitor la indexarea siteului tau, pot aprecia ca va fi indexat in aceasta seara.. noapte.. mai sunt cateva siteuri in fata ta...
    Asigur pe toata lumea , ca daca siteul inscris respecta regulile de inscriere va fi indexat ... Siteul tau a fost inscris o data acum cateva zile, si azi l-ai inscris iar ...
    [/QUOTE]

Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.

Si ca sa nu zici ca nu vorbesc numai in afara subiectului:

- cautarea dupa "murfi": 1 rezultat: "Mobila si accesoriu mobilier"
    - cautarea dupa "seo": nici un rezultat
    - cautarea dupa "php": nici un rezultat

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus &#064; Feb 17 2006, 12&#58;44 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Toto, cum putem optimiza un site pt murfi? Serios, daca poti raspunde.

Intrebarea e de fapt, dupa ce criterii intoarce murfi rezultatele unei cautari (ma refer la pozitii)? Dar suna mai frumos in prima varianta.
    [/QUOTE]

In sfarsit, o intrebare buna, la obiect si exact de care ma asteptam sa primesc... Bineinteles ca pot raspunde, foarte serios ...

Intrebare: cum putem optimiza un site pt murfi?
    raspuns: Nu este nimic special in optimizarea pentru murfi fata de cea pentru google.. Crawlerul murfi (identificat ca "murficom" ip: 82.78.63.68) parcurge toata pagina, si ia in calcul si: titlul paginii + keywords + description.

Se verifica existenta titlului (parti din titlu) , a cuvintelor cheie, a desrierii in corpul paginii, si apoi se stocheaza pagina.

la prima indexare se da o nota (gen page rank) fiecarei pagini. Nota "default" este 0 (zero). La reindexari, in functie de anumiti parametrii poate creste Nota sau nu ..

Printre parametrii de care se tine cont pot enumera: timpul in care raspunde siteul la indexare (cat dureaza efectiv indexarea unei pagini) , frecventa cuvintelor cheie in pagina (body).

Referitor la partea de cautare, aceasta se executa (in mare) asa:
    Se analizeaza in primul rand cuvintele de cautat. in functie de rezultatul analizei, se executa anumite procese... Dupa care, urmeaza cautarea in index. Ordinea in care sunt afisate rezultatele este data de: nota paginii, frecventa cuvantului de cautat in pagina, existenta lui in titlu, in url, in descriere, etc ..

Tinandu-se cont de mai multe aspecte, se calculeaza "on the fly" o nota pentru fiecare pagina dupa care sunt sortate rezultatele...
    ---------------------------------------

Murfi pune pret pe content si pe url-uri seo friendly in principal. Am observat in timpul indexarii ca un url seo friendly est emult mai repede parcurs decat unul ce contine multe variabile, etc .. In medie, un url seo friendly este parcurs in 0.5 - 0.9 secunde .. unul model "naspa" in 1.5 - 1.8 secunde ...

Sper ca am lamurit intrebarea.. Daca nu , sunt gata sa o iau de la capat ...

@Netul
    Mi se pare etic sa-ti informezi partenerii cu care lucrezi ca siteul uremaza sa fie vandut. Ma indoiesc de faptul ca ai anuntat pe cineva.
    Si de ce esti tu asa sigur ?

Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.
    pai tu stiai bine.. Insa eu nu am spus ca ii dau eu .. Ci doar ca mai sunt cateva siteuri inainte... Si dureaza pana ajunge la el .. Asa am apreciat eu, ca se va intampla in noaptea asta..

Pagina 3 din 16 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 16:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 11:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3