Pagina 2 din 16 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto @ Feb 15 2006, 01:13 AM) [post=10246
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    That&#39;s the way / the way / the way/ i like it / La la la la ...
    ------- || --------- ------- || --------- ------- || ---------
    off-topic: Toate ca toate, dar canti bine, ai o voce calda...

p.s. nu te mai enerva ]
    That&#39;s the way / the way / the way/ i like it / La la la la ...
    ------- || --------- ------- || --------- ------- || ---------
    [/QUOTE]

off-topic: Toate ca toate, dar canti bine, ai o voce calda...

p.s. nu te mai enerva dom&#39;ne asa, ca nu merita.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Feb 16 2006, 02&#58;50 AM) [post=10308
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    canti bine, ai o voce calda...
    Daca m-ai auzi cum cant karaoke cu ... cum d-zeu ii spune.. am un lapsus.. gazul ala care iti schimba voceaaa....

Nu ma enervez.. Tu cr]
    canti bine, ai o voce calda...
    [/QUOTE]

Daca m-ai auzi cum cant karaoke cu ... cum d-zeu ii spune.. am un lapsus.. gazul ala care iti schimba voceaaa....

Nu ma enervez.. Tu crezi tot ce .. vezi ?&#33; B)

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Scuze pt. unele comentarii (care se refereau la Murfi.com)
    Dar:
    - nu am zis nicaieri ca am facut EU scriptul de cautare. E adevarat ca l-am modoficat si o sa-l mai modific pt a corespunde cat mai bine unor cerinte. Si nici nu o ascund asta. Chiar ma gandeam sa pun o pagina "Despre noi" unde o sa scriu exact ce am luat din alta parte si ce e facut de noi... Ca sa nu va pierdeti timpul cautand, e vorba de "Sphider".

"De ce am impresia ca iti tragi rezultatele din Google ?&#33; " - asta de unde ai mai scos-o? Ar fi bine sa verifici inainte de a acuza.. Netul.ro are baza de date proprie, nu ia si nici nu o sa ia niciodata rezultatele altor motoare de cautare. Daca vroiam asta, puneam un script "Google PHP" (parca asa se numeste), luam rezultatele din Google, si toata lumea era fericita. Dar asta o fac destui, asa ca am vrut sa fie altceva.

Nu inteleg de ce te superi ca siteul tau apare primul dupa cautarea "motor de cautare" si eu pe locul doi... Te asigur ca nu fac si nu voi face nici o modificare pt ca siteul meu sa apara in fata altor siteuri. daca voi face asta, atunci voi evidentia acele siteuri "sponsorizate" (lucrez la aceasta modificare, insa din pacate nu am atat timp cate planuri am, mai ales ca Netul.ro nu e compus din motorul de cautare, ci e si un director. Si prefer sa imi fac singur treaba, sa-l termin mai greu, dar sa fac ceva de calitate.. si atata timp cat nu e gata, evit sa cer un site review, pt. a nu da ocazii la comentarii inutile.

Despre Murfi.ro:
    - cautarea dupa "SEO": nici un rezultat
    - cautarea dupa "php": nici un rezultat
    - cautarea dupa "Murfi": 1 rezultat (www.mobshop.ro - nu are nici o legatura cu murfi)

Tie ti-a fost frica sa zici ca folosesc "Sphider"? Poate ca te leaga unele amintiri legate de acest script?
    Oricum, la o cautare cu Google (nu o sa ajungem nici macar la 1% din capacitatile lui, oricat am incerca) dupa fraza "murfi admin" am dat de un url de forma "http://www.murfi.com/admin/admin.php?f=5&site_id=18570". Si eu, folosind Sphider, am in sectiunea de administrare exact linkuri de aceasta forma. Cam mare coincidenta, nu?
    Dand si o privire la page source in sectiunea de admin a ta, vad ca se cam aseamana cu cea a scriptului Sphider.
    Mergeti pe siteul Sphider pe sectiunea de demo, la acest url: Script Sphider aici
    Iar acum dati Script Murfi aici Inca o coincidenta se pare.

Si ca sa fie totul CLAR dati click aici
    A se observa mesajul "Sphider admin tools at http://www.murfi.com"
    Exact acelasi lucru cere daca dam pe fisierul auth_old.php din scriptul Sphider.

O sa-mi zici acum ca iar am incurcat borcanele si ma iau de murfi.com in loc de murfi.ro , dar tu ai zis ca murfi.ro e refacut dupa murfi.com .. despre care tot ai tipat in stanga si in dreapta ca foloseste un script facut in totalitate de tine.

Tu chiar speri sa vinzi Murfi.ro si Murfi.com?
    I&#39;ve added the new domain name murfi.ro so now you can duy 2 domains murfi.com and murfi.ro.
    Price is now: 3500&#036;.
    .. discutia de aici
    Se vede cat respect ai pentru vizitatori, daca nici nu l-ai pus bine la puct si vrei deja sa il vinzi.

Iti urez bafta.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Mai baietas, am spus si repet.. Nu mai incurca borcanele... Aici vorbim despre murfi.RO &#33;&#33;&#33;

Murfi.com este alta poveste , despre care am spus in postul anterior ca au fost probleme, si nu e nici pe departe ceea ce imi doream eu sa fie... Uita-l pe ala... E istorie...
    Daca vrei sa discutam despre murfi.RO o facem aici cu cea mai mare placere, daca vrei sa discuti despre murfi.com, fa-o in alta parte, la "studii de caz" , la "spam" unde crezi tu ca se incadreaza ...

- cautarea dupa "Murfi": 1 rezultat (www.mobshop.ro - nu are nici o legatura cu murfi)
    Pai are legatura mai dragutza... Cauta bine pe pagina MobShop si o sa vezi ca e link spre murfi acolo...

- cautarea dupa "SEO": nici un rezultat
    - cautarea dupa "php": nici un rezultat
    Asa, si ?

"De ce am impresia ca iti tragi rezultatele din Google ?&#33; " - asta de unde ai mai scos-o? Ar fi bine sa verifici inainte de a acuza..
    Imi pare rau ca ai luat-o ca pe o acuza.. Era doar o impresie a mea.. Si daca ma insel, bravo tie.. Si daca nu, iar bravo tie.. Nu ma intereseaza f mult cazul tau... imi este indiferent ...

Tie ti-a fost frica sa zici ca folosesc "Sphider"?
    Nu dragutule, nu mi-a fost frica, pentru ca nu e sphider.. Ceea ce arati tu cu paginile alea si linkurile respective sunt sunt "relicve" din sphider... scripturile murfi au fost facute de mine... Greu de crezut, a ? Nu mai stiu pe ce forum am avut o discutie asemanatoare in care altul se credea destept si imi dadea mie peste bot ca folosesc sphider ... Vrei sa iti spun ca am folosit si phpDig ? iti spun..

Iti explic si tie, ca sa nu mai crezi ca ai facut nu stiu ce descoperiri sau "dari in gat" ..
    La inceputuri , pe murfi.COM am incercat tot felul de scripturi, etc .. Dupa care din tot ce am incercat, am facut selectie, si am facut scripturile mele, folosind bucati din toate + modificarile (scripturile mele) .. Din acest motiv nici nu a mers asa cum as fi vrut... Este normal ca iti apara pe unele pagini din murfi.com cuvantul "sphider" sau ceva asemanator.. Am folosit bucati din el.. sau functii, clase, etc .. Asta nu dovedeste nimic si nu stiu ce vrei sa scoti in evidenta cu aceste lucruri.. Si din partea mea, nu ai decat sa vorbesti mult si bine pe tema asta, e timpul tau..

dar tu ai zis ca murfi.ro e refacut dupa murfi.com
    Da, si asa si este.. Cuvantul "dupa" se refera la timp, este facut dupa ce a fost facut murfi.com, NU este copiat de pe murfi.COM .. Iar ai inteles ce ai vrut tu ... Si te asigur ca murfi.ro este 100% realizat de la zero, fara nici o bucatica din altceva... Crezi sau nu, e treaba ta...

Tu chiar speri sa vinzi Murfi.ro si Murfi.com?
    I&#39;ve added the new domain name murfi.ro so now you can duy 2 domains murfi.com and murfi.ro.
    Price is now: 3500&#036;
    Nici in acest caz nu vad legatura... Care e treaba ta in legatura cu ce fac sau vreau eu sa fac ? Ce vrei de fapt sa scoti in evidenta ? Daca au vreau sa le vand le vand.. Si culmea, le mai vand si cu pretul care vreau eu.. Ciudat, nu ?
    Ia mai cauta pe net.. o sa gasesti si alte lucruri interesante despre murfi...

Se vede cat respect ai pentru vizitatori, daca nici nu l-ai pus bine la puct si vrei deja sa il vinzi.
    Iar nu e treaba ta... Tu poti intelege acest lucru ? In primul rand respectul meu mare sau mic pt vizitatori nu are nici o legatura cu planurile mele pt murfi.. Il vand sau nu, il inchid sau nu, cred ca e doar treaba mea si nu are nici o legatura nu nimeni...
    Nu faci altceva decat sa arati cat esti de copil la minte... te bagi acolo unde nu ar trebui, si mai faci si pe detectivu&#39; Nu stiu daca iti sta asa de bine.. Mai bine ti-ai canaliza energia spre siteul tau.. Ar fi mai constructiv..

Nu inteleg de ce te superi ca siteul tau apare primul dupa cautarea "motor de cautare" si eu pe locul doi
    Nu ma supar, vroiam doar sa it arat ca pana si "la tine acasa" ai luat bataie..

Iti urez bafta.
    Sa fii sanatos....

Te rog frumos, hai sa inchidem aici "mica disputa" pe care ai creat-o ... Daca vrei ne mutam in "Studii de caz" sau "Bar Lobby".. Ai stricat destul prin comportamentul tau copilaresc... Acest topic este pentru discutii cu si despre murfi.RO . Daca ai ceva de spus desre el ok, insa la orice altceva te rog sa te abtii...

Daca nu e deranjul prea mare ar fi frumos sa se MUTE discutiile cu si despre murfi.COM in orice alta parte a forumului... Multumesc.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Te doare adevarul? Si nu ma lua cu baietas, ca am vb. frumos cu tine.
    Ma faci sa rad cand citesc unele fraze ale tale.

Cum adica "Asa, si" ?
    Adica omul cauta niste cuvinte cheie foarte uzuale, nu returneaza nici un rezultat, si tu ma iei cu fraze din astea. Asta denota ca tu esti cam copil, iar mototul tau de cautare e si mai copil.

Cat despre faptul ca ai aparut in fata mea la cautarea dupa "motor de cautare" (pe siteul meu), asta nu demonstreaza decat ca nu fac si nu voi face nici o smecherie pt. ca siteurile mele sa apara primele, la orice cautare. Oricum, o sa urmez ideea Google, care scoate in evidenta acele siteuri care apar in fata im mod artificial (siteuri la care se face publicitate).

Cat despre parerea mea legata de respectul tau pt. vizitatori, mi-o mentin.

Oricum netul e plin de oameni ca tine care modifica niste scripturi de pe net si apoi se lauda ca l-au facut singuri, si culmea, mai vor sa il si vanda.
    Cine nu crede, sa citeasca mai bine forumul unde ai scris ca iti vinzi siteurile, si unde ai tipat ca Murfi.com e facut de la zero de tine. Aici nu mai e vorba de .ro sau .com, ci de faptul ca furi apoi te lauzi ca ai facut tu totul.
    Imi zici ca am un comportament copilaresc, dar de fapt te deranjeaza unele lucruri pe care le-am dezvaluit despre tine. Daca nu ai nimic de ascuns, de ce nu scrii public, si aici si pe Softpedia ca iti vinzi siteurile?

Bafta.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Talking

O inceput cumva seopedia party mai devreme? Daca da... lasati-o mai moale cu alcoalele.... sa ne ramana si noua ceva.</joke>

Bey, nu va mai certati de-amoaca.
    Mai bine v-ati ajuta reciproc... sa faceti ceva ce sa sparga gura targului... decat sa va atacati unul pe celalalt.
    Am zis. Hawk.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu nu ma cert cu nimeni ...
    Cat despre "sa ne ajutam reciproc" .... o sa ne ajutam atunci cand o sa se ajute si Google si Yahoo intre ei :lol:
    Cu cat e concurenta mai puternica, cu atat vor creste calitatea acestot motoare de cautare.
    Care o sa iasa invingatorul, asta vizitatorii o sa hotarasca in timp, in nici un caz parerile unora de pe un forum sau altul.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    43

Implicit

pai nu se ajuta motoare de cautare intre ele dar se cumpara intre ele.

Nu vrei sa cumperi sau sa vinzi? :p

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    38

Implicit

Lasa ca`i cumpara Google pe amandoi ... ar vrea ei , mai stii ....
    moviereads.com - flip pages, not content

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Nu ma doare omule nimic.. Si nu ma supara nici un adevar...
    Dar in schimb sunt deranjat de idiotii care acuza aiurea... Tu chiar nu vrei sa intelegi ca nu e treaba nimanui despre ce vreau eu sa fac ?
    De ce sa fac public aici ca vand murfi ? Poate ca nu il vand..
    Stii tu ce e in capu&#39; meu ?
    Pana la urma nu inteleg ce doresti de fapt ?
    Care este rostul discutiei ? Care este problema ta ?

Cand o sa scrii tu mii de linii de cod pentru un site cum am facut eu pentru murfi.RO atunci sa vii si sa strigi cat esti de bun.. Deocamdata stai in banca ta...

Si te rog frumos.. Scuteste-ma cu posturile tale.. Deja m-ai enervat rau.. Te bagi aiurea unde nu e treaba ta...

Nu iti convine ceva la murfi sau la mine ? Nu ai decat sa nu il folosesti in viata ta ... Insa te rog frumos sa te abtii de la a vorbi tampenii despre murfi ... Numai eu stiu cat am muncit la el, si nu ai nici un drept sa stergi cu el pe jos... Sper ca m-am facut inteles...

Nu sufar disperatii care cauta nod in papura, si isi bat joc de munca altuia... Si tu esti unul dintre aia.. MATURIZEAZA-TE &#33;&#33;&#33;

Repet... Scuteste-ma cu posturile tale... Nu mai vreau alt post de al tau in acest topic . PUNCT.

-------------------------------

Intre timp, pentru fanii murfi :p , este disponibil un plugin pentru FireFox de cautare din SearchBar -ul browserului ... www.murfi.ro

Pagina 2 din 16 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 16:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 11:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3