E al meu, e inca in beta. dofollow.biz
M-ar interesa niste pareri
E al meu, e inca in beta. dofollow.biz
M-ar interesa niste pareri
Si vrei sa ne facem conturi pentru asta? Frumos ar fi sa ne dai tu un user si o parola de test...
Spune-mi te rog ce user ai si iti dau. Nu pot sa creez un cont de test pt ca sigur o sa fie abuzuri.
Poti sa faci un user cu o adresa de email falsa pt ca nu se trimite validare.
E romanesc? Ptr ca vad ca l-ai incadrat in sectiunea motoarelor de cautare romanesti..
Care e rostul sau atuul lui din moment ce sint multe altele free?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am considerat ca e romanesc pt ca e facut de un roman.
Nu stiu de existenta altuia free romanesc sau strain. Poti sa imi dai te rog niste exemple?
Atuul lui ar fi nr mare de linkuri si relevanta. Dar inca mai lucrez la asta.
Tu te-ai uitat la linkurile tale ?
Multe nici nu sunt motoare de cautare, sunt pur si simplu niste liste din 1900 toamna care ca de obicei sunt spamate in draci. Iar cele care sunt, sunt bazate pe un custom search pe google (cautare pe o lista restransa de domenii) care de obicei nu mai e buna ca domeniile devin nofollow dupa o perioada de timp.
Aduce destule chestii in plus al meu. Dar intrebarea e alta, celelalte motoare de cautare prezentate aici ce aduc in plus? Nu vor putea sa bata Google niciodata. Al meu e macar nisat
Ultima modificare făcută de mazgalici; 28th February 2011 la 14:08.
am facut cont, mesaj de confirmare nu ( deci se poate uza si email fals), link-urile le vad ca si fara cont, obscurate, de unde stiu eu ca engine-ul tau cauta dofollow ?
pune la dispozitie in cont de test, asa ..............
Spune te rog ce cont ai. Chiar nu ma intereseaza daca emailul e bun sau nu
mazgalici, alea erau doar 2 simple cautari, te asigur ca pot gasi mai relevante. Intrebarea era cu ce e mai relevant ce ai tu.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)