Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: To Dofollow or not to dofollow...

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit To Dofollow or not to dofollow...

Vreau sa mai vad niste opinii, de la voi, daca e bine sau nu sa ofer dofollow la comentarii. De ce da, de ce nu...

Eu sunt de parere ca dofollow e un fel de mică răsplata pentru un comentariu bun. Cele inutile sau cele SPAM sunt sterse. Asa ca am hotarat sa las la toate WP-urile care le administrez dofollow. Nu pot spune ca ma spameaza multi, iar cei care indraznesc vor avea link-ul respectiv moderat.

voi ce credeti?
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Si eu las pe toate blogurile mele comentarii dofollow. Ma gandesc astfel ca atrag si mai multe comentarii. Cele spam le ia akismetul de obicei, iar ce nu prinde el, mai moderez eu.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

Am facut si eu asa o perioada. Insa cum site-ul are destul trafic, PR4 iar articolele 2-3, se gaseau foarte multi care sa ma spameze. Adica nu neaparat spam dar comentarii stupide.

M-am mai enervat si cand am propus o chestie misto pentru promovare (scriai un articol despre un topic, primeai link pentru ce site voiai; avantajele erau mai multe: PR, trafic, continut relevant etc) si nimeni nu a vrut, toti continuau sa scrie ineptii. Asa ca am scos.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

Pe mine nu m-ar incalzi deloc un comment lasat doar pentru dofollow. Gandeste-te ca omul te viziteaza si te comenteaza doar pentru un link amarat de la noile articole.... nu au nimic de spus despre ce scrii tu, nu au nimic de adaugat, nu au nimic de cautat. Simplul fapt ca nu starnesti ceva feedback cu articolele tale ar trebui sa-ti dea de gandit.

Decat sa primesc commenturi cu "Jocuri Gratis" care sa-mi spuna "ai dreptate" mai bine deloc. Si daca am nofollow nu inseamna ca nu vin comentarii. Am avut articole care au starnit destule reactii si vizitatori care s-au fidelizat si au devenit comentatori constanti chiar daca nu aveam dofollow.

Doar pentru ca spuneam ceva interesant. Ala e secretul ca sa atragi mai multe comentarii: scrie despre ceva interesant. ATAT.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

Păi nu zic asta. Automat esti administrator si moderezi pe cei cu Jocuri Gratis (le scoti link-ul). Prefer sa stiu ca primesc si ei ceva in schimb inafara de informatia respectiva.

Blogul meu are dofollow, vad comentarii facute doar pentru link, moderez unele dintre ele Si altele le las.
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Unii aleg sa citeasca mai mult blogurile cu do follow, ca sa se si aleaga cu ceva daca comenteaza. Poate e mai putin natural numarul de comentatori cat timp ai dofollow, insa nu cred ca e o diferenta asa mare. Nu toti sunt spammeri pe luna asta. Si apoi, daca il moderezi o data pe un spammer, nu prea mai vine pe blogul tau, pentru ca e pierdere de vreme.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

Da, asta asa e. Momentan nu am probleme. Are cineva probleme de la dofollow? o.O

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

A mai fost cate unu, dar l-am moderat, si nu s-a mai intors.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    337
    Putere Rep
    36

Implicit

Heh, am blog dofollow si m-am pomenit cu 10 comentarii in cateva minute de la un vizitator. Bineinteles, cu link spre site-ului lui si cuvintele cheie aferente. O logica elementara te face sa-ti dai seama ca nu iti poate citi 10 posturi in 3 minute, daramite sa lase comentarii inteligente si utile... Am sters 6 comentarii, scos 2 link-uri si acceptat doar 2 dintre ele.

Un blog dofollow nu inseamna ca orice comentariu este acceptat, sau orice link cu anchor text nu poate fi moderat. Totul depinde de calitate.

Asa ca m-am gandit sa scriu un articol pt SEO-Romania (sper ca e permis link-ul), despre modalitati de bun-simt de a comenta pe bloguri. Si daca e OK sa aruncam comentarii doar pt un link, sau ar trebui sa ne gandim si la reputatia astfel obtinuta.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu am avut dofollow pe blog si m-am saturat de cei care comentau doar pentru link, asa ca am scos, dar tot continua sa vina, pentru ca mi-au inscris blogul in niste liste

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Forum cu DOFOLLOW
    De vladgidea în forumul Utile
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th December 2010, 13:56
  2. Forumurile dofollow inutile ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th May 2010, 20:35
  3. Blog-urile de pe dofollow.ro[lista]
    De inSecure în forumul Utile
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 20th February 2010, 15:39
  4. Dofollow blog checker tool
    De deadworldisee în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2009, 09:22
  5. AboutUs - Un dofollow rapid de calitate
    De Nosfer în forumul Utile