Pagina 13 din 16 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

Hmm, sunt nou pe aici... apreciez munca tuturor celor care incearca sa faca ceva pentru webu romanesc, iar in legatura cu motorul de cautare, eu sunt in colaborare cu o firma pentru crearea unui motor de cautare gata sa vina ca alternativa la google.

Parerile mele despre ceilalti:

Murfi.ro = Ambitie, Vointa dar nu si determinare... de ceva timp urmaresc evolutia lui ca sa stiu cu cine o sa concurez pe piata cautarilor pe internetul romanesc si deocamdata a stagnat la un index de 20689 (pagini web)... slabut foarte slabut... in momentul de fatza noi de ridicam la 5 miliarde si ceva... de pagini web indexate asa ca faceti ceva ca sa urce pentru ca sunt interesat de concurenta, in rest... partea de publicitate nu functioneaza... nu stiu pare a ceva inceput si abandonat.

Netul.ro= nu stiu ce este... portal? motor de cautare?... nu pare a ceva profesionist... insa se poate si mai bine.

Zoohoo.ro= un proiect ambitios dar "redus" teoria mea despre acest motor ar fii ca este doar de "imagine" pentru cei de la ETarget din cauza ca acestia duc lipsa de un PPC propriu zis...

Google.ro= "Taticul tuturor"

restu... No Comment

Incerc sa se finalizeze totul si cand va avea loc lansarea voi reveni cu amanunte!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

Hutzu, sa ne tii la curent, si cand se lanseaza poate il testam.

O sa aveti si parametrii speciali gen link: ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    eu sunt in colaborare cu o firma pentru crearea unui motor de cautare gata sa vina ca alternativa la google.
    daca nu ar fi aberant, ar fi chiar amuzant

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Multa bafta... concurenta prinde bine.
    Netul = portal, care are si o sectiune de motor de cautare (gen Yahoo si mai putin gen Google.)

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

@barosanu,

Nu zic nici o aberatie in legatura "ca o sa vin cu o alternativa la google", cuvantu alternativa nu defineste exact parametri in care "va lua locul" lui google, nu am zis asa ceva, te-ai grabit cu, concluzii, alternativa la google e si murfi.ro acuma ca Murfi nu e o alternativa pe care tu ai utiliza-o sau ca nu se ridica la anumite standarde ramane la latitudinea ta sau a respectivului utilizator, daca am zis ca sunt nou pe aici nu inseamna ca sunt nou in lumea "Search Engine", de Google nu ar trebuii sa zic nimic... pentru ca el este si ramane "taticul tuturor", eu inca nu ma astept ca o sa "combat" imperiul Google. P.S: Si nu cred ca o sa ma astept cat mai curand...

@Cristian.

Da o sa aiba si parametri speciali, mai mult informatii nu pot sa-ti dau, dar iti zic cu APROXIMARE (e foarte instabila aproximarea asta) ca in 2 saptamani incepand de azi se va alatura internetului romanesc dar si celui strain pentru ca va fii versiunea .ro si .com fiecare specializata pe zonele ei de cautare, cum e la Google (asemanator ca la Google, ca sa nu se inteleaga altceva). Cum toata lumea intreaba numele... o sa imi raspund singur la intrebarea asta ca nu a puso nimeni, numele se va alatura formei 2o ( oo ), nici asta nu pot sa-l zic decat la lansare.

@Netul,

In primul rand multumesc/multumim pentru urare si da, intradevar asta era si impresia mea fata de site-ul tau "...= portal, care are si o sectiune de motor de cautare (gen Yahoo si mai putin...", oricum mult succes si multa vointa la site ca sa-l aduci intr-o forma cat mai buna.

*Vad ca Toto nu a raspuns, chiar sunt curios ce se intampla de nu se mai indexeaza... adica indexu lor nu a mai crescut deloc de ceva timp.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

cuvantu alternativa nu defineste exact parametri in care "va lua locul" lui google, nu am zis asa ceva, te-ai grabit cu, concluzii
    Era sa fac si eu aceeasi confuzie, dar am citit mai bine dupa.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Era sa fac si eu aceeasi confuzie, dar am citit mai bine dupa.
    eu nu cred ca e nicio confuzie aici...sau nu din partea mea cel putin
    in fine...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    *Vad ca Toto nu a raspuns, chiar sunt curios ce se intampla de nu se mai indexeaza... adica indexu lor nu a mai crescut deloc de ceva timp.
    Pai nu am fost intrebat nimic... Sau cel putin nu am sesizat eu o intrebare...
    Referitor la murfi... nu stiu ce ar fi de spus...

1 - initial (anul trecut) indexul lui murfi ajunsese la 200k pagini si indexa in continuare...
    2 - la sfarsitul anului trecut am luat decizia sa il pun offline... Unde a stat pana acum 3-4 saptamani...
    3 - acum 3-4 saptamani am facut niste modificari (l-am imbunatatit) si l-am pus iar online si i-am dat sa indexeze o zi - timp in care a ajuns la 20k pagini - insa doar asa, pentru noi, pentru teste, observatii, etc. Nu ma asteptam sa mai intre cineva pe al si sa il urmareasca.
    4 - Indexarea temporara a fost oprita pentru ca s-au incheiat testele respective, se fac iar niste modificari, etc, ...
    5 - Va fi online, puteti paria pe asta, insa nu mai devreme de toamna 2008.
    6 - S-ar putea sa isi schimbe putin si orientarea, mai exact, o sa il nishez un pic.

Cam atat cu murfi... In rest, bafta tuturor "ambitiosilor" ...

P_C
    P_C este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th December 2007
    Posturi
    147
    Putere Rep
    33

Implicit

Cata reclama........bleah

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    71
    Putere Rep
    33

Implicit

mai merge motorul asta murfi? Ca eu nu prea vad site-uri indexate. Am dat cateva cautari pe cuvinte de mare interes si nimic...bate vantul: bancuri, glume, sex, filme, .... Vad doar reclame...nici un rezultat? Nici macar pt murfi nu exista rezultate...

Daca sa inchis da....daca nu...sigur se inchide ca e o pierdere de timp
    Ultima modificare făcută de pitagora; 16th May 2008 la 18:36.

Pagina 13 din 16 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 16:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 11:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3