Hmm, sunt nou pe aici... apreciez munca tuturor celor care incearca sa faca ceva pentru webu romanesc, iar in legatura cu motorul de cautare, eu sunt in colaborare cu o firma pentru crearea unui motor de cautare gata sa vina ca alternativa la google.
Parerile mele despre ceilalti:
Murfi.ro = Ambitie, Vointa dar nu si determinare... de ceva timp urmaresc evolutia lui ca sa stiu cu cine o sa concurez pe piata cautarilor pe internetul romanesc si deocamdata a stagnat la un index de 20689 (pagini web)... slabut foarte slabut... in momentul de fatza noi de ridicam la 5 miliarde si ceva... de pagini web indexate asa ca faceti ceva ca sa urce pentru ca sunt interesat de concurenta, in rest... partea de publicitate nu functioneaza... nu stiu pare a ceva inceput si abandonat.
Netul.ro= nu stiu ce este... portal? motor de cautare?... nu pare a ceva profesionist... insa se poate si mai bine.
Zoohoo.ro= un proiect ambitios dar "redus" teoria mea despre acest motor ar fii ca este doar de "imagine" pentru cei de la ETarget din cauza ca acestia duc lipsa de un PPC propriu zis...
Google.ro= "Taticul tuturor"
restu... No Comment
Incerc sa se finalizeze totul si cand va avea loc lansarea voi reveni cu amanunte!