Caut "gazduire web" si nu primesc nici un rezultat ci doar o reclama din partea casei.
E la inceput site-ul, nu?
Caut "gazduire web" si nu primesc nici un rezultat ci doar o reclama din partea casei.
E la inceput site-ul, nu?
Toto te cam lupti cu morile de vant ....
Cand ai vazut ca au tabarat toti pe tine trebuia sa fii un baiat inteligent si sa te retragi din discutie... "daca nu cumva discutia asta si toate certurile astea nu au de a face cumva si cu umpic de publicitate pt motorul tau de cautare".
Oricum toata stima pentru incercarea ta si cine stie ... daca il faci ca lumea poate cine stie ajungi printre primele 5 motoare de cautare.
Daca vrei sa il vinzi iti recomand selldomain.ro
Si totusi eu nu l-as vinde .... daca esti asa meserias cum zici ..... tine-te de el si poate intr-o zi o sa il vinzi pe 10 mil $.
Bafta si succes !
Cum am promis acum ceva timp, am spus ca venim cu informatii in legatura cu motorul de cautare pe care-l dezvoltam si iata niste info proaspat.(nu are legatura cu Murfi) am inceput o discutie aici asa ca nu am deschis alt topic.
-Totul merge bine am intampinat anumite probleme dar totul decurge cum trebuie, sau inceput testele si pe undeva pe Miercuri (28/05/2008) e gata adica sarputea ca testele sa se incheie atunci. Iar daca totul este OK si are unda verde atunci va fii online si gata de facut public.
Multumim,
Nu vreau sa va sacai, dar va spun sincer ca eu unu nu as adauga nici un site in directorul vostru, la cum arata acum. Asta daca ii pastrati "fatza".
Care este legatura intre cel cu .com si cel cu .ro ?
@hutzu - Te rog deschide thread separat pentru motorul tau/vostru. Nu facem altceva decat sa incurcam si mai mult lumea daca o sa combinam discutiile in modul asta.
@PC - Nu ma sacai cu nimic. Daca ai inscris, inscrii sau vei inscrie un site intr-un director este doar alegerea ta.
Ceea ce inca nu m-am prins este daca te referi la "fatza" .com-ului sau a .ro-ului. Si aici iti atrag atentia ca faci confuzie. Unul este motor de cautare, si anume .ro-ul si altul este director web - .com-ul.
Acest thread este cu si despre .ro - motorul de cautare. Daca nu iti place fatza lui, probabil ca cel mai bine ar fi sa vii tu cu o propunere grafica, pe care daca noi o consideram mai buna iti putem si plati o suma de bani.
Daca nici la grafica nu te pricepi, atunci probabil cel mai bine ar fi sa il eviti ...
Legaturi sunt mai multe:Care este legatura intre cel cu .com si cel cu .ro ?
- au acelasi proprietar
- motorul de cautare (.ro) isi ia siteuri noi de indexat din director (.com)
- au nume asemanatoare
- etc, mai descopera si tu asemanari si mai ales diferente.
@happyosucr
Crezi? Este un hobby, este o placere sa lucrez la el cand si cand din lipsa timpului, si este o incantare sa vad cum evolueaza ... Apropos de evolutie, la ultimile modificari obtinusem o relevanta uluitoare la rezultate insa pierdusem la timp. Genera rezultate in timpi foarte mari. Ultima modificare adusa a adus - in general - timpi foarte foarte mici la cautari pe o relevanta destul de buna zic eu. Daca nu exista relevanta in anumite cazuri, este pentru ca indexul este destul de mic acum, fiind o varianta de teste.Toto te cam lupti cu morile de vant ....
De ce sa ma retrag si sa imi rapesc din bucuria unui reply?Cand ai vazut ca au tabarat toti pe tine trebuia sa fii un baiat inteligent si sa te retragi din discutie... "daca nu cumva discutia asta si toate certurile astea nu au de a face cumva si cu umpic de publicitate pt motorul tau de cautare".Si de ce sa refuz un pic de publicitate, fie ea si negativa?
Sincer nu stiu daca asta imi doresc... Probabil daca as fii intre primii 5 m-as speria un pic...Oricum toata stima pentru incercarea ta si cine stie ... daca il faci ca lumea poate cine stie ajungi printre primele 5 motoare de cautare.
Cred ca l-am pus si pe selldomain... Nu mai stiu... Si totusi nici eu nu l-as vinde...Daca vrei sa il vinzi iti recomand selldomain.ro
Si totusi eu nu l-as vinde ...
Did i say that??!daca esti asa meserias cum zici ...![]()
Asa o sa fac... Multumesc, si tie la fel in proiectele tale... tine-te de el si poate intr-o zi o sa il vinzi pe 10 mil $.
Bafta si succes !
Ultima modificare făcută de Toto; 23rd May 2008 la 19:20.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Aveti ceva bannere gen firefox care sa il pun in directorul meu (nu link exchange nu nimic, ci doar pentru ca imi place murfi si il folosesc)?
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Nope, nu avem bannere... Daca vrei poti sa pui un link...
ps
Multumesc!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
am adaugat link
Ultima modificare făcută de DubluQ; 29th May 2009 la 15:30.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)