Se dau urmatoarele 2 resurse valoroase:

THE Backlinking Strategy That Works (asta e un site pe care il recomand cu drag)

si

40 Day Challenge – Top 5 in Google Within 40 Days!

O strategie de link building pe 2 layere care se pare ca are succes afara. Pe scurt, ideea de baza e sa ai niste linkuri de calitate spre site-ul tau pe un nivel iar pe un al doilea nivel sa ai o gramada de linkuri catre sursele de linkuri de pe primul nivel.

Astfel, linkurile de pe primul nivel (care sunt fie articole din directoare importante fie articole din bloguri wordpress, blogspot etc create de tine) absorb orice risc de penalitate deoarece fac parte din site-uri mult mai mari, care pot face fata la un numar mare de linkuri intr-un timp scurt dar in acelasi timp transmit juice important.

Asadar, intrebarea 1: teoretic suna bine, sunt curios insa cine practica chestia asta pe .ro cu succes ?

Am zis sa incerc si eu metoda respectiva. Am publicat 5 articole unice in cele mai importante 5 directoare de articole romanesti si voi crea inca 5 bloguri pe platformele principale unde voi adauga cate un articol unic.

Impartirea ancorelor e facuta ok.

In resursele de care discutam initial, aceste linkuri se aduc prin Mass Article Submission si Social Bookmarking.
Pe .ro insa ... nu avem nici sute de directoare de articole si nici zeci de site-uri de social bookmarking.

Astfel, ajungem la intrebarea 2: de unde recomandati aducerea de linkuri de suport pentru cele 10 articole principale?