Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Ajutor in link building pentru site cu putin continut

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Question Ajutor in link building pentru site cu putin continut

Salut. Am un site deschis acum vreo 2 luni si am niste dileme din categoria link building.

Prin `putin continut` ma refer la urmatoarele: site-ul are foarte multe pagini (generate de un script). Continutul acestor pagini difera doar prin numele lor si alte cateva elemente. Fiecare pagina apartine unei categorii, iar pe pagina categoriei este o descriere de aprox. 50-100 de cuvinte. Aceste descrieri reprezinta singurul continut text de pe intreg site-ul.

Ca metoda de link-building m-am gandit sa scriu niste articole mai mari pe alte pagini ale site-ului, iar in aceste articole sa pun link-uri catre categoriile site-ului, ca o descriere mai mare si axata direct pe SEO. Problema apare aici. Daca fac aceste articole in interiorul site-ului (site.com/articol.html) este o sansa mare ca Google sa pozitioneze paginile cu articole SEO in fata celor care ma intereseaza. Pe de alta parte, daca fac un subdomeniu.site.com/articol.html, acesta va fi tratat de Google ca un site complet nou, si va fi destul de greu sa il promovez.

Varianta a 3a ar fi sa postez aceste articole SEO direct pe pagina categoriei (practic sa maresc descrierea fiecarei categorii), lucru care ar insamna pierderea linkurilor.

Toata treaba necesita destula munca si nu vreau sa muncesc prosteste, asa ca va cer parerea. Voi cum ati face in situatia mea?

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu prea stiu ce intelegi tu prin link building. Din ceea ce ai spus mai sus tu vrei sa faci linking intern - te ajuta dar nu prea cred ca se incadreaza neaparat la link building si nu te astepata ca dupa ce ai bagat cateva linkuri intre articole vei fi pe primul loc.
    Trebuie sa dai link catre site din surse externe ca sa ai rezultate maxime nu interne (ajuta si cele interne dar nu se compara cu cele externe).
    Daca am inteles eu bine ceea ce vrei sa zici trebuie sa te mai documentezi (destule resurse pe forum sau pe google), daca am inteles gresit imi cer scuze.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Putin ajutor pentru noi optiuni in directorul de articole
    De MarinelPadurice în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th June 2012, 09:38
  2. Putin ajutor pentru un copilas
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 31st December 2011, 00:10
  3. Am nevoie de putin ajutor pentru a analiza siteul
    De edy12006 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9