Salut. Am un site deschis acum vreo 2 luni si am niste dileme din categoria link building.
Prin `putin continut` ma refer la urmatoarele: site-ul are foarte multe pagini (generate de un script). Continutul acestor pagini difera doar prin numele lor si alte cateva elemente. Fiecare pagina apartine unei categorii, iar pe pagina categoriei este o descriere de aprox. 50-100 de cuvinte. Aceste descrieri reprezinta singurul continut text de pe intreg site-ul.
Ca metoda de link-building m-am gandit sa scriu niste articole mai mari pe alte pagini ale site-ului, iar in aceste articole sa pun link-uri catre categoriile site-ului, ca o descriere mai mare si axata direct pe SEO. Problema apare aici. Daca fac aceste articole in interiorul site-ului (site.com/articol.html) este o sansa mare ca Google sa pozitioneze paginile cu articole SEO in fata celor care ma intereseaza. Pe de alta parte, daca fac un subdomeniu.site.com/articol.html, acesta va fi tratat de Google ca un site complet nou, si va fi destul de greu sa il promovez.
Varianta a 3a ar fi sa postez aceste articole SEO direct pe pagina categoriei (practic sa maresc descrierea fiecarei categorii), lucru care ar insamna pierderea linkurilor.
Toata treaba necesita destula munca si nu vreau sa muncesc prosteste, asa ca va cer parerea. Voi cum ati face in situatia mea?