Putin ajutor pentru noi optiuni in directorul de articole
În primul rând nu sunt sigur că am ales secțiunea potrivită pentru deschiderea acestui topic. Sper să nu fiu penalizat...
Dece am deschis-o.... Am nevoie de puțin ajutor. pe directorul de articole folosesc pluginul articole directory si asi vrea ca in panoul de trimitere (directorsubmit.com/director-articole/?page_id=41) să adaug un buton prin care să poată fi adăugate imagini în articol.
Mai am o mica problema cu inserarea legaturii pe keyword folosind butonul, nu vrea sa o insereze si trebuie sa stea omul sa scrie codul pentru link... (urat... cel cu <a href="link" title="tilu">keyword</a>) si nu prea este avantajos.....
Alta problema daca ma poate ajuta cineva, asi vrea sa pun logare/inregistrare prin Facebook sau google, pentru a micsora timpul de inregistrare/logare.
Prioritare sunt imaginile si rezolvarea problemei de la inserarea legaturii. Ce spuneti ma puteti ajuta... am tot cautat rezolvari dar nimic sa imi mearga..
Multumesc anticipat.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!