Vreau sa adaug mai multe posturi pe un blog insa sa fie adaugate cu un script.
Pe langa "wp_posts" din phpmyadmin, mai trebuie sa bag date in alta tabela, a incercat cineva?
Nu prea am inteles ce-i cu wp_term_relationships si wp_term_taxonomy
Vreau sa adaug mai multe posturi pe un blog insa sa fie adaugate cu un script.
Pe langa "wp_posts" din phpmyadmin, mai trebuie sa bag date in alta tabela, a incercat cineva?
Nu prea am inteles ce-i cu wp_term_relationships si wp_term_taxonomy
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Multumesc pentru raspunsuri.
@kleampa, ai incercat sa adaugi si custom_fields?
Poti sa-mi dai un exemplu? ('custom_fields' => $this->get_custom_fields($post_ID))
La meta key sa fie o valoare "x" iar meta value o poza (wp-content/uploads/2012/06/x.jpg)
Salut, eu am ocolit un pic si am facut asa pentru custom fileld. Sunt sigur ca se poate si din functia specifica wp dar nu am incercat.
$q = "INSERT INTO `wp_postmeta` (`post_id`, `meta_key`, `meta_value` ) VALUES ('$id_post_inserat', 'thumb', '$thumb') ";
$w = mysql_query($q) or die(mysql_error());
Postul ala scris de mine e destul de vechi, doar atunci l-am folosit si nu-mi aduc aminte sa fi suportat pe vremea aia si custom field-uri.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Foloseste functiile wordpress-ului, de asta e CMS. wp_insert_post + add_post_meta
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
p.S. Daca vrei sa convertesti un site in wordpress si vrei sa muti continutul, iti recomand pluginul asta: WordPress › CSV Importer « WordPress Plugins
Si sa faci export tip csv. Eu l-am folosit la siteul de desene animate din semnatura si a mers ok. Si am folosit si custom fields si custom post types, pluginul e f. ok
Sa zicem ca vrei sa faci un script de import, nu are rost sa te apuci sa lucrezi manual cu tabelele pentru ca Wordpress iti ofera cateva functii utile pe care le poti folosi.
Acum ceva am timp am facut un astfel de script, sper ca mai sunt valabile functiile.
Se creeaza de exemplu fisierul test-import.php si se salveaza acolo unde ai wordpress-ul instalat. Setezi sa ruleze fara timeout, incluzi fisierul de configurare al Wordpress si fisierul care incarca functiile principale, dupa aceea apelezi functiile native pentru creare post si custom fields.
Exemplu:
Cod:<?php set_time_limit(0); include ('wp-config.php'); include ('wp-blog-header.php'); function addToDB($detalii) { $post = array( 'post_ author' => 1, //The user ID number of the author. 'post_category' => $detalii['categorii'], // Add some categories. 'post_content' => $detalii['continut'], // The full text of the post. 'post_status' => 'publish', //Set the status of the new post. 'post_title' => $detalii['titlu'],//The title of your post. 'post_type' => 'post', // post type 'tags_input' => $detalii['tags'] //For tags. ); // Insert the post into the database $post_id = wp_insert_post($post); // adding the custom fields add_post_meta($post_id, 'imagine', $detalii['imagine']); } $exemplu = array( 'categorii' => array(1), // id-urile categoriilor din care va face parte 'titlu' => 'Testez', 'continut' => 'Lorem ipsum', 'tags' => 'test1, test2', 'imagine' => 'http://s.wordpress.org/style/images/wp3-logo.png' // custom field-ul tau ); addToDB($exemplu); ?>
Nu e exact acelasi lucru cu ce am scris eu mai sus? Inafara de copy-paste-ul din documentatie, pe care ar trebui sa il faca singur. :-)
Ba da . E un copy-paste dintr-un cod mai vechi de-al meu... pe care l-am copiat din Codex.
In orice caz ideea era ca trebuie incluse la inceput:
ca sa poata folosi functiile native din Wordpress.Cod:include ('wp-config.php'); include ('wp-blog-header.php');
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)