Din punctul meu de vedere, situatia sta cam asa (nu pun la socoteala ca il detest din suflet pe posesorul acelui blog):
Pana acum, articolele aveau "n" comentarii, marea majoritate fiind pentru link (ciprian pardau, robintel, perfu si alti baieti de baieti) si aveau tag-ul "nofollow".
Dintr-o data, 90% dintre articole nu mai au comentarii cu link-uri, singurele link-uri existente fiind cele din articole (de afiliere, mostly, nu ca ar avea vreo relevanta) si cele din comentarii.

Parerea mea e ca la cati inamici si hateri declarati al respectivului blogger sunt, sunt 100% sigur ca se vor trimite rapoarte la Google. E posibil ca pe termen scurt, cei 4 euro investiti sa aduca rezultate, insa ma indoiesc ca pe termen lung e o strategie prea buna.

In plus, daca va uitati prin comentarii, cei mai multi sunt fie aplaudaci, fie sunt din categoria bautorilor de bere si a mancatorilor de seminte. Personal, nu as avea nevoie de asemenea trafic pe site-urile mele (sau nah, poate doar daca as avea un site de afiliere cu vanzare de seminte, ghiduri pentru misogini, de adulat unele partide etc), pentru ca sunt slabe sanse ca respectivul trafic sa-mi fie folositor in vreun fel.