1st February 2016, 15:43
3 out of 4 members found this post helpful.
2dor, am oferta de gazduire. O schimb zilnic. Da-mi emailul tau sa te anunt. Sau lasa ca mai bine te sun. Zilnic.
PS: ai cumparat un pachet, cand nu-ti mai convine il schimbi. Tu ai cumparat oferta de la vremea respectiva, nu-ti inteleg supararea. Vrei alt pachet, cumperi altul.
Vrei sa te anunte si emag cand schimba preturile la niste produse care poate te-ar putea interesa? De 3 ori pe zi?
1st February 2016, 18:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Tare sunt curios ce firma de Hosting își schimba oferta zilnic? Nu sunt supărat dar mi se pare o risipa de timp sa închid pachetul actual si sa fac altul la aceiasi firma, cand ei au facut update la oferta (oferă 50gb in loc de 10gb). Poate nu ai înțeles ce am scris mai sus.
Este o mare diferența intre un produs cumpărat o singura data si un pachet de Host pe care il platesti pe baza de abonament.
Te rog sa nu faci pe gica contra doar ca sa existe o dezbatere. Multumesc.

Postat în original de
Dan
2dor, am oferta de gazduire. O schimb zilnic. Da-mi emailul tau sa te anunt. Sau lasa ca mai bine te sun. Zilnic.
PS: ai cumparat un pachet, cand nu-ti mai convine il schimbi. Tu ai cumparat oferta de la vremea respectiva, nu-ti inteleg supararea. Vrei alt pachet, cumperi altul.
Vrei sa te anunte si emag cand schimba preturile la niste produse care poate te-ar putea interesa? De 3 ori pe zi?