Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Oferte a la gazduire.ro

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai da Einstein, chiar aveam nevoie de mai mult loc pe server si vroiam sa fac update la pachet, dar ce sa vezi aveam cel mai mare pachet de la ei. Doar ca cel mai mare pachet are acum 50gb nu 10gb.

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    si daca il mareau fara sa iti spuna.. siteurile tale se expandau automat sa ocupe 50gb dupa ce s-au descurcat atata vreme cu mai putin de 10gb?
    ai fi avut "pe hartie" 50 doar ca sa te mandresti cu ei?
    in momentul cand apare o nevoie reala de mai mult spatiu.. primul lucru pe care il faci e sa verifici noile oferte, nu? si atunci observi diferenta, le ceri sa o aplice si ai rezolvat problema;
    daca nu ar fi vrut sa iti aplice migrarea pachetului la cererea ta atunci ar fi fost alta discutie (desi.. in functie de contract n-ar fi fost musai ilegal);
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Pai da Einstein, chiar aveam nevoie de mai mult loc pe server si vroiam sa fac update la pachet, dar ce sa vezi aveam cel mai mare pachet de la ei. Doar ca cel mai mare pachet are acum 50gb nu 10gb.
    daca mie mi te adresezi.. tot nu iti inteleg problema;
    cat timp nu ai avut nevoie de spatiu.. a fost buna politica lor pt ca nu te-au batut la cap cu chestii inutile;
    acum ca ai nevoie.. ai vazut noua oferta.. si ai aflat ca ai putea rezolva probleama fara cost suplimentar (deci politica lor de a mari spatiul inclus e in continuare buna);
    ai cerut migrarea si te-au refuzat? mai ai perioada obligatorie de contract la ei si nu te poti muta? sau? cu ce au gresit?

cum ar fi fost daca in loc sa pastreze numele pachetului "x" pe care il ai tu si sa mareasca spatiul.. ar fi adaugat un pachet nou "x2"?
    acum ai fi avut nevoie de spatiu.. te-ai fi uitat la oferta.. ai fi zis "ce bine, astia s-au gandit la mine si au adagat un pachet mai mare".. ai fi dat banul pt migrare si i-ai fi laudat pe forumuri ca au venit in intampinarea cerintelor tale cu un pachet pe masura..

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu doar am relatat întâmplarea pentru ca mi se pare elocventa pentru felul in care înțeleg unii sa se poarte cu clienții lor vechi si ce însemna marketing in online.

Nu aveam de gând sa ii laud daca imi mareau pachetul si nici nu am intenționat sa-i denigrez prin acest topic, deoarece dupa cum se observa nu am spus nimic despre serviciul efectiv de găzduire.

Replica celui de pe chat, ca nicio firma nu își anunța clienții de noile oferte mi se pare sfidătoare si jignitoare pentru mine.
    De aici si pana la replici ca de ce nu scriu cu diacritice sau ca mi se expandeaza site-ul peste noapte e cale lunga.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

De aici si pana la replici ca de ce nu scriu cu diacritice sau ca mi se expandeaza site-ul peste noapte e cale lunga.
    Eminescule, daca nu ai prins ironia nu poate decat sa-mi para rau. N-ai fost atent. Era un raspuns direct, cu "quote" inainte. Ca sa te prinzi de penibilul negativului tau.
    Apropo de ultimul tau reply, mi se pare mai jignitor si sfidator topicul asta decat faptul ca firmele nu-si anunta clientii de oferte. Asta asa, ca tot ne exprimam pareri

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Replica celui de pe chat, ca nicio firma nu își anunța clienții de noile oferte mi se pare sfidătoare si jignitoare pentru mine.
    acum am inteles problema, insa parerea mea e diferita;
    practic, te deranjeaza faptul ca nu ti-au trimis o oferta care ar fi fost in avantajul tau;
    dar daca iti trimiteau 100 care ar fi fost in avantajul lor (doar pentru ca erau noi)?
    dar daca se geandeau ca ar fi si in avantajul lor si in al tau sa iti tirmita 1000 de oferte ale tertilor (ca cine stie ce iti mai e util in firma)?

ps. nu am nimic cu diacriticele tale, iar mesajele mele cred ca au fost la obiect

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Am înțeles ironia ta foarte fina Caragiale dar spuneam asa ca idee, ca s-a ajuns la cu totul altceva decât era cazul.

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eminescule, daca nu ai prins ironia nu poate decat sa-mi para rau. N-ai fost atent. Era un raspuns direct, cu "quote" inainte. Ca sa te prinzi de penibilul negativului tau.
    Apropo de ultimul tau reply, mi se pare mai jignitor si sfidator topicul asta decat faptul ca firmele nu-si anunta clientii de oferte. Asta asa, ca tot ne exprimam pareri

flashxml este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th February 2016
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce parere aveti despre host ?
    E ok sau nu .. suportul tehnic functioneaza bine ?
    Eu vreau sa pun joomla pe el, stiti careva un host pana in 12 euro care sa ruleze bine aceasta platforma, sau chiar asta este hostul bun ?

stiri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2015
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sunt nepricepuți, nu știu cum să-și abordeze clienții. Dacă nu o să le vină mintea la cap, o să-și piardă clienții. Firma lui pește...

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca nu ma insel a fost primul host unde am avut gazduite site-urile si nu mi-a mai trebuit din cauza ca mereu pica. Aveam doua conturi la ei, unul deschis pe PFA, si celalalt pe numele meu pentru domenii personale. S-au gandit la un moment dat sa-mi ceara copie de buletin, chestie care m-a enervat si am reusit sa-mi transfer domeniile catre godaddy. Sunt atatea hosturi de o mie de ori mai bune si cu preturi mai mici.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. gazduire VPS
    De alecs în forumul Hosting
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th March 2009, 13:35
  2. gazduire
    De mariuslmm în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th May 2007, 14:48
  3. gazduire.org
    De florin666 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3