We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
daca mie mi te adresezi.. tot nu iti inteleg problema;
cat timp nu ai avut nevoie de spatiu.. a fost buna politica lor pt ca nu te-au batut la cap cu chestii inutile;
acum ca ai nevoie.. ai vazut noua oferta.. si ai aflat ca ai putea rezolva probleama fara cost suplimentar (deci politica lor de a mari spatiul inclus e in continuare buna);
ai cerut migrarea si te-au refuzat? mai ai perioada obligatorie de contract la ei si nu te poti muta? sau? cu ce au gresit?
cum ar fi fost daca in loc sa pastreze numele pachetului "x" pe care il ai tu si sa mareasca spatiul.. ar fi adaugat un pachet nou "x2"?
acum ai fi avut nevoie de spatiu.. te-ai fi uitat la oferta.. ai fi zis "ce bine, astia s-au gandit la mine si au adagat un pachet mai mare".. ai fi dat banul pt migrare si i-ai fi laudat pe forumuri ca au venit in intampinarea cerintelor tale cu un pachet pe masura..
Eu doar am relatat întâmplarea pentru ca mi se pare elocventa pentru felul in care înțeleg unii sa se poarte cu clienții lor vechi si ce însemna marketing in online.
Nu aveam de gând sa ii laud daca imi mareau pachetul si nici nu am intenționat sa-i denigrez prin acest topic, deoarece dupa cum se observa nu am spus nimic despre serviciul efectiv de găzduire.
Replica celui de pe chat, ca nicio firma nu își anunța clienții de noile oferte mi se pare sfidătoare si jignitoare pentru mine.
De aici si pana la replici ca de ce nu scriu cu diacritice sau ca mi se expandeaza site-ul peste noapte e cale lunga.
Eminescule, daca nu ai prins ironia nu poate decat sa-mi para rau. N-ai fost atent. Era un raspuns direct, cu "quote" inainte. Ca sa te prinzi de penibilul negativului tau.
Apropo de ultimul tau reply, mi se pare mai jignitor si sfidator topicul asta decat faptul ca firmele nu-si anunta clientii de oferte. Asta asa, ca tot ne exprimam pareri
acum am inteles problema, insa parerea mea e diferita;
practic, te deranjeaza faptul ca nu ti-au trimis o oferta care ar fi fost in avantajul tau;
dar daca iti trimiteau 100 care ar fi fost in avantajul lor (doar pentru ca erau noi)?
dar daca se geandeau ca ar fi si in avantajul lor si in al tau sa iti tirmita 1000 de oferte ale tertilor (ca cine stie ce iti mai e util in firma)?
ps. nu am nimic cu diacriticele tale, iar mesajele mele cred ca au fost la obiect
Ce parere aveti despre host ?
E ok sau nu .. suportul tehnic functioneaza bine ?
Eu vreau sa pun joomla pe el, stiti careva un host pana in 12 euro care sa ruleze bine aceasta platforma, sau chiar asta este hostul bun ?
Sunt nepricepuți, nu știu cum să-și abordeze clienții. Dacă nu o să le vină mintea la cap, o să-și piardă clienții. Firma lui pește...
Daca nu ma insel a fost primul host unde am avut gazduite site-urile si nu mi-a mai trebuit din cauza ca mereu pica. Aveam doua conturi la ei, unul deschis pe PFA, si celalalt pe numele meu pentru domenii personale. S-au gandit la un moment dat sa-mi ceara copie de buletin, chestie care m-a enervat si am reusit sa-mi transfer domeniile catre godaddy. Sunt atatea hosturi de o mie de ori mai bune si cu preturi mai mici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)