Buna,
Spuneti-mi si mie ce gaduire folositi ca acolo unde sunt am inebunit (sta mai mult picat site-ul decat online). Vreau sa ma mut si nu stiu unde.
Merci
Buna,
Spuneti-mi si mie ce gaduire folositi ca acolo unde sunt am inebunit (sta mai mult picat site-ul decat online). Vreau sa ma mut si nu stiu unde.
Merci
Gazduire Apache folosesc de mult hostvision.ro si Windows hostnexus.com
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
theplanet, meganetserve, aste dedicate..
sa ne spui si noua cu cine ai probleme sa ne ferim.. :p
Cu fastweb.
folosesc hostvision. am un cont de aproape 2 ani pe un server din state. au fost ceva probleme/neintelegeri la inceput si ulterior la ceva modificari/sincronizari dar s-au rezolvat repede si acum e ok.
al doilea cont la ei creat acum doua luni e pe un server din .ro. de data asta s-au miscat mult mai bine, mai receptivi si totul e in regula.
acum depinde de site-ul tau. daca ai nevoie de trafic, am observat ca limita e destul de mica.
nu pot trimite pm d'aia intreb aici: care-i ala?
merci cipo.
O sa compar si celelalte recomandari si sper sa iau decizia cea mai buna.
Astept in continuare recomandari. Daca se poate de la cineva care foloseste inca serviciul respectiv; si cu ceva detalii referitoare la eventuale problme, daca au fost.
De exemplu eu am probleme cu cu php-ul acolo unde sunt.
Ultima modificare făcută de mariuslmm; 1st May 2007 la 11:05.
Incearca un search pe forum:
http://forum.seopedia.ro/search.php?searchid=79448
Eu folosesc de ceva timp www.icdsoft.com fara probleme.
Bafta.
Faptul ca primul tau post e o recomandare a serviciilor unei firme?
Nu am nimic cu firma respectiva, se poate vedea chiar ca o recomand si eu in alt post.
Chiar daca ai fost sincer, ar trebui sa vezi ca se poate interpreta f usor, nu ar fi prima data cand un utilizator nou vine doar pentru a recomanda un serviciu, acea recomandare fiind singura lui contributie pe forum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)