Va rog sa imi recomandati o firma ce ofera gazduire. Doar oferte serioase!
Va rog sa imi recomandati o firma ce ofera gazduire. Doar oferte serioase!
in functiile de nevoile tale ai de ales intre multe firme.
hostgator iti recomand,daca nu ai un trafic excesiv.
romanesc nu pot sa iti recomand nimic deoarece nu am folosit .
apoi bluehost_com ,hostmonster_com ,godaddy.com
Eu am fost foarte multumit de Hostgator si Zoomhosting. Singura conditie e sa nu consumi peste 25% din CPU.
hostgator
p.s. sper ca nu se supara nimeni ca am pus linkul de affiliat :-"
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 5th June 2008 la 22:24.
Iti recomand din propria experienta: mxhost, khost si webfactor pentru site-urile .ro iar pentru cele cu continut in engleza: hostgator, a small orange, crucial paradigm, downtown host si hostingmatters.
Ultima modificare făcută de alinalin0; 5th June 2008 la 23:11.
multumesc
webfactor!?
Dupa o experienta neplacuta pe care am avut-o cu ei, nici macar nu as mai dori sa le aud numele...
eu prefer in romania rohost.ro iar in afara hostgator.com
pentru vps websitesources.com iar pentru servere dedicate stargate.com sau theplanet.com
Am o intrebare totusi si cer scuze ca am deviat un pic de la subiect.
A lucrat cineva cu edomenii.ro?
De cate ori am avut vreun domeniu hostat la ei am avut probleme mari cu indexarea.
Adica au fost cazuri cand am reusit sa indexez abia dupa 6 luni.
E posibil sa aiba restrictionat pe serverele lor botii motoarelor de cautare?
E doar o supozitie pentru ca alta nu am gasit. cu toate ca in awstats imi arata ca robotii m-au vizitat
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 20:38.
Pana acum un an am avut situri gazduite la ei si au mers ok (mai putin gazduirea pe un server cu windows unde destul de des aparea cate o eroare). Probleme de indexare nu am avut. Asta e doar o parere, altii poate nu au fost asa de fericiti.
Am avut o problema de indexare pe un cont luat de la hostnine.com. O luna intreaga nu a putut intra Google pe site. A fost un impact dezastruos pt trafic. In cele din urma am mutat contul pe alt server si si-a revenit.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)