Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: gazduire VPS

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit gazduire VPS

Sunt iar in situatia nefericita de a schimba hostingul. Ma gandesc sa trec la un VPS deoarece pe shared toti se asteapta sa gazduiasca situri de prezentare in html, cu 3 vizitatori pe zi.
    Am un website cu aprox 1000-2000 vizitatori pe zi si deja sunt la al 2-lea pachet de reseller (firme diferite) care il suspenda pentru consum prea mare de resurse.
    Failover/UK/Advanced resellers may not use more than 2% CPU daily, 3% memory daily, run more than
    10 simultaneous processes per user, allow any process to run for longer than 30 CPU seconds, run
    any process that consumes more than 20% of available CPU at any time, or run any process that consumes
    more than 16 MB of memory. Databases are limited to 16 max user connections with a max query time of 8 seconds.

Cron jobs must not execute more than once every 15 minutes and will be niced to 15 or greater.
    Ma intereseaza daca aveti hosting/experienta cu o firma care ofera VPS:
    • cpanel (php&mysql)
    • sa fie managed
    • sa NU fie in Romania
    • sa fie o firma cunoscuta (sa pot gasi usor review-uri pe web despre ei)

Ce am gasit pana acum se invarte pe la 44$/luna si mi se pare cam piperat pentru bugetul meu.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Ti-as recomanda eu : vps+cpanel undeva la 33 eur cu management inclus.
    Asta ofera baietii de la simpliq. Singura problema: nu se incadeaza in tiparele cerute de tine, au datacenterul in Romania , desi nu prea va inteleg ce aveti cu serviciile de hosting din .ro (Aici ma refer la cei care ofera host de calitate), mai ales daca aveti siteuri targetate pe .ro .
    Edit: sorry, 33 eur cam tot 44 $ face
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu am nimic cu serviciile din ro. Dar situl respectiv are trafic pe en, majoritatea din US.
    Am nevoie de banda externa.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

style este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    185
    Putere Rep
    0

Implicit

incearca Host Gator + ca au 20% reducere cu ocazia zilei de Valentine's Day. Eu am reseller de la ei si momentan sunt multumit. Sper sa nu ma dezamageasca. + ca am 2 portaluri, 1 director, 1 magazin si in jur de 45 - 50 site-uri ale clientilor si nu am avut probleme. Despre Host Gator gasesti review-uri peste tot. Chiar si aici pe SeoPedia

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu folosesc Crucial Paradigm si Wiredtree. Am avut destul de multe probleme cu ele la inceput dar am avut parte de support de calitate si s-au rezolvat. Singura nemultumire pe care o mai am este uptime-ul. Sunt zile in care tehnicienii au nevoie de jumatate de ora sa remedieze problemele si este destul de frustrant, pana la urma asta e cel mai important lucru, sa ai site-urile online cat mai mult timp.
    Crucial au avut o promotie in luna Ianuarie, 90% gratis pentru prima factura, e posibil sa mai fie valabila. Pentru wiredtree poti sa folosesti cuponul "10percentoff" si ai 10% discount pentru toata durata in care vei folosi vps-ul.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Eu folosesc Crucial Paradigm si Wiredtree. Am avut destul de multe probleme cu ele la inceput dar am avut parte de support de calitate si s-au rezolvat. Singura nemultumire pe care o mai am este uptime-ul. Sunt zile in care tehnicienii au nevoie de jumatate de ora sa remedieze problemele si este destul de frustrant, pana la urma asta e cel mai important lucru, sa ai site-urile online cat mai mult timp.
    Crucial au avut o promotie in luna Ianuarie, 90% gratis pentru prima factura, e posibil sa mai fie valabila. Pentru wiredtree poti sa folosesti cuponul "10percentoff" si ai 10% discount pentru toata durata in care vei folosi vps-ul.
    La wiredtree am ajuns si eu intr-un final. Am auzit numai lucruri bune despre ei. Pacat daca spui ca si ei au probleme cu uptime-ul.

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    57
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ti-as recomanda eu : vps+cpanel undeva la 33 eur cu management inclus.
    Asta ofera baietii de la simpliq. [...]
    Edit: sorry, 33 eur cam tot 44 $ face
    robroy, las-o deocamdata mai moale cu simpliq-ul, eu sunt pana acum cam nemultumit de ei... Suport tehnic ok, dar uptime-ul e dezastruos.
    Sa vedem, poate-i un accident izolat [de fapt accidente izolate], dar tare ma tem ca nu-i....
    O sa revin, pe undeva pe aici, cu concluzii...
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    35

Implicit

vezi si http://vpslink.com/vps-hosting/ .
    Au preturi mici si planuri bune , in rest nu stiu ce sa zic de suport,uptime ...
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    vezi si http://vpslink.com/vps-hosting/ .
    Au preturi mici si planuri bune , in rest nu stiu ce sa zic de suport,uptime ...
    Ideea era daca aveti experienta cu vreunul. De 2 zile citesc si eu intruna la oferte si preturi.

Ce NU am gasit niciunde e un fel de FAQ sau introducere pentru cei care vin dintr-un mediu shared. De exemplu mie degeaba imi arata acolo ca au 256 ram, 512 ram, etc. Eu de unde sa stiu cat am nevoie daca doresc sa gazduiesc 3 situri cu x,y,z trafic? La shared era simplu: spatiu si banda (cele mai importante).

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

Depinde de site-urile tale cel mai mult, cat de optimizate sunt.
    Poti duce cu un vps cu 256 ram 10 site-uri care fac 500gb trafic. Dar in acelasi timp un site care face 50gb trafic nu poate fi dus nici de un vps cu 1gb ram daca mananca multe resurse - cpu. La vps depinde foarte mult si de tine, cat de bine il poti optimiza, esti pe cont propriu.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. se vinde - GAZDUIRE.US
    De Mihai Gianu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th December 2009, 16:00
  2. Gazduire serioasa
    De charlieking în forumul Hosting
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 17th April 2009, 15:53
  3. ofer gazduire gratuita
    De florin_tm în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0