Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Oferte a la gazduire.ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Tare sunt curios ce firma de Hosting își schimba oferta zilnic? Nu sunt supărat dar mi se pare o risipa de timp sa închid pachetul actual si sa fac altul la aceiasi firma, cand ei au facut update la oferta (oferă 50gb in loc de 10gb). Poate nu ai înțeles ce am scris mai sus.
    Inteleg foarte bine ce spui. Dar ma astept sa fii baiat destept si sa intelegi si tu ce spun eu.

Nimeni nu-ti poate schimba oferta fara sa te intrebe. Si n-are nimeni nicio datorie la tine sa iti prezinte ofertele. Daca ar fi doar o modificare de pret poate ar fi ok, dar cand se modifica si pachetul, tu ramai cu ala pe care l-ai contractat.
    Presupunand ca de la 10GB ramanea la 1GB si pe tine te lasau cu ce ai contractat era ok? Mai erai suparat?

Ce ai tu aici e o falsa problema. Si negativul nu-l merit. Dar eu nu sunt suparacios.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Ti-am dat minus pentru felul in care ai pus problema. Pai sa ma întrebe, problema e ca daca nu ii tragi tu ca si client de mâneca, la romani merge si asa...
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    43

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu inteleg - ai vazut ca este oferta noua, ai cerut sa te treaca si pe tine la acea oferta si nu au vrut?
    Uneori chiar daca pachetul se numeste la fel, conditiile noi se pot aplica doar pe serverele din generatia mai noua, deci poate implica o migrare de conturi.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Corect dar oare nu era frumos...
    E mare diferenta intre "era frumos..." si "era normal sa..."
    Nu e deloc normal sa te informeze despre ce oferte au ei. Te informeaza daca te-ai abonat, daca au ei chef, daca considera profitabil etc. Altfel te informezi singur ca esti baiat mare.
    Si nu mi-ai raspuns la intrebare, daca pachetul contractat de tine scadea in loc sa creasca, ai fi tacut din gura si ai fi ramas cu cei 10GB ai tai, sau te-ai fi sesizat imediat?

Ti-am dat minus pentru felul in care ai pus problema. Pai sa ma întrebe, problema e ca daca nu ii tragi tu ca si client de mâneca, la romani merge si asa...
    Ti-am dat si eu minus pentru ca ai scris ba cu diacritice ba fara.

A, si inca ceva. Nu mai dati si voi vina pe romani si Romania. Cred ca in parte de aia avem o tara "mai naspa" ca altele, ca ne plangem ca suntem romani. Nu se numeste rasism doar dintr-o intamplare, altfel e fix acelasi lucru. Daca erau negri ziceai "merge pentru ca sunt negri"? Pe tonul ala?

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Nu inteleg - ai vazut ca este oferta noua, ai cerut sa te treaca si pe tine la acea oferta si nu au vrut?.
    Apropo de asta, mama avea abonament de net la RDS cu vreo 5 lei mai mult decat e acum, din acelasi motiv, ca era contractat acum multi ani. Si i-am intrrebat de ce plateste mai mult decat mine si fireste, mi-au zis "schimbam abonamentul?". Si le-am schimbat pe toate cu noile preturi, si TV si fix si ce mai era pe acolo. Economie de cativa lei pe luna.

Dar asa, la felul cum pun eu problema, nu m-am apucat sa fac scriu pe forumuri despre ce tepari sunt. Cred ca gandim nitel diferit eu si 2dor.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Unde am spus eu ca găzduire.ro sunt țepari?

Am relatat doar ce am patit si in continuare cred ca firmele ne iau de prosti doar ca sa câștige ei câțiva euro in plus. Nu vad sincer legătura cu alte abonamente de rcs, orange si ce alte firme va mai vin in minte.

Daca pachetul scădea la toți nu era nicio problema. Dar daca scade doar la mine, clientul vechi si cel ce face contract azi beneficiază de oferta mai buna doar pentru ca...client nou, nu mi se pare corect.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Am ridicat tichet legat de noua oferta si am sa vad care este rezolvarea.

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Nu inteleg - ai vazut ca este oferta noua, ai cerut sa te treaca si pe tine la acea oferta si nu au vrut?
    Uneori chiar daca pachetul se numeste la fel, conditiile noi se pot aplica doar pe serverele din generatia mai noua, deci poate implica o migrare de conturi.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    33

Implicit

Unde am spus eu ca găzduire.ro sunt țepari?

Am relatat doar ce am patit si in continuare cred ca firmele ne iau de prosti doar ca sa câștige ei câțiva euro in plus. Nu vad sincer legătura cu alte abonamente de rcs, orange si ce alte firme va mai vin in minte.

Daca pachetul scădea la toți nu era nicio problema. Dar daca scade doar la mine, clientul vechi si cel ce face contract azi beneficiază de oferta mai buna doar pentru ca...client nou, nu mi se pare corect.
    1. Nu au dreptul sa modifice un contract incheiat din proprie initiativa, nu fara acordul tau.

2. Nu doar in Romania se intampla asta...oriunde iti faci un abonament, platesti pentru ce ai incheiat la vremea respectiva pana cand ti-l schimbi(tu, ei nu au niciun interes sa ti-l modifice si nici dreptul legal de a face asta fara acordul tau).

3. Singura lor "vina" ar fi ca nu ti-au trimis tie un email/sms prin care sa te anunte de noua oferta. Dar cum nu e in interesul lor, pare de inteles asta.

Aia cu clientul nou beneficiaza de o oferta mai buna e o tampenie...Eu am abonament vechi de la Vodafone si crede-ma ca este peste tot ce gasesti acum in oferta lor. De ce? Pentru ca sunt abonatul lor de 8 ani si mi-am negociat abonamentul cand am dorit eu.

Dpmdv, corect era sa le adresezi un email si sa ii intrebi care sunt procedurile pentru care poti trece la un plan tarifar nou. Sunt convins ca iti schimbau si tie contul dar de la urmatoarea factura, pentru ca daca ai achitat in avans pe un an e mai complicat si nu isi vor bate capul sa rezilieze, sa iti returneze x euro ca mai apoi sa ii platesti tu - aici nici eu nu sunt de acord cu lipsa lor de flexibilitate la nivel contabil/financiar.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

si daca il mareau fara sa iti spuna.. siteurile tale se expandau automat sa ocupe 50gb dupa ce s-au descurcat atata vreme cu mai putin de 10gb?
    ai fi avut "pe hartie" 50 doar ca sa te mandresti cu ei?
    in momentul cand apare o nevoie reala de mai mult spatiu.. primul lucru pe care il faci e sa verifici noile oferte, nu? si atunci observi diferenta, le ceri sa o aplice si ai rezolvat problema;
    daca nu ar fi vrut sa iti aplice migrarea pachetului la cererea ta atunci ar fi fost alta discutie (desi.. in functie de contract n-ar fi fost musai ilegal);

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu am patit o chestie similara cu cei de la Telekom intr-o perioada cand ei aveau un abonament "all-inclusive" la vreo 90ron cu telefon mobil etc. Eu avand deja un abomanent apropiat ca si suma dar fara telefonia mobila, am fost tentant sa schimb abonamentul. Si cand au venit la usa cu "noul" contract am observat ca aveam de fapt acelasi abonament la care se mai adauga separat telefonia mobila si rata telefonului si ajungeam undeva la 170ron/luna per total. Ulterior am aflat care era faza cu acel abonament "all-inclusive".
    Deci mare atentie si cu "noile oferte" pentru ca ele pot fi pentru clientii noi si nu se aplica pt cei deja existenti, iar ei ca si personal/consultanta/ofertare sunt jalnici si "omit" unele aspecte, de care tu evident trebuie sa stii sa intrebi.
    In timpul liber mai facem si incarcari de cartuse si vindem consumabile pentru imprimante.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. gazduire VPS
    De alecs în forumul Hosting
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th March 2009, 13:35
  2. gazduire
    De mariuslmm în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th May 2007, 14:48
  3. gazduire.org
    De florin666 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3