8th March 2012, 13:18
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
piciu1993
PhoeniXman: Sau poate este site-ul unui tovaras si daca te uiti mai bine sunt 3 adrese de e-mail la contact si are si whmcs cu liceenta platita de la firma de hosting si daca citesti si termenii si conditiile ti-ai da seama ca este un reseller autorizat si daca te uiti si mai bine o tema wordpress exista pe multe site-uri de hosting.Nu fac reclama doar prezint un serviciu de hosting de viitor cu servicii bune zic eu.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
MaXz: Am facut acel topic pentru ca tovarasul meu nu putea sa isi faca cont si din cauza ca nu putea am intrebat eu.Nu oblig pe nimeni sa cumpere serviciile acelea, eu doar am facut o prezentare.
Pe bune ca are licenta de WHMCS platita?
Verify a Domain is Licensed - WHMCS
masterhosting.ro
This domain is not authorized to be using WHMCS.
Please report the url to the installation to us here
Propun sanctionarea individului pt furt de software si neseimtirea de a minti ca posteaza pentru un prieten. A postat si aici despre acest serviciu: http://www.arenaweb.ro/hosting-desig...host-romanesc/ si este aceeasi persoana (are aceleasi siteuri in semnatura cu cele pe care le-a prezentat aici pe Seopedia).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E foarte frustrat ala care mi-a dat reputatie negativa la postul de mai sus.
Baietel (piciu1993), daca tot ai intrat pe topic si ai vazut acuzatiile care ti se aduc, puteai fi barbat si sa raspunzi la acuzatii nu sa te ascunzi dupa un click pe reputatie.
Ultima modificare făcută de Netul; 8th March 2012 la 00:10.