offtopic : Apropo am si eu un reseller, dau hosting fara factura , interesat careva ?
Ontopic : o firma serioasa se respecta, ai o perioada de proba ? Chiar sunt curios cum merge !
offtopic : Apropo am si eu un reseller, dau hosting fara factura , interesat careva ?
Ontopic : o firma serioasa se respecta, ai o perioada de proba ? Chiar sunt curios cum merge !
MaXZ: Din cate se poate vedea pe site se poate oferi ceva gratuit,poti incerca asta.
A si inca ceva,daca era firma serioasa cu acte in regula fi sigur ca nu mai faceam "reclama" aici plus ca aveam propriile servere.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Fara suparare mai bine oprestete aiciNu mai spune ca faceti si ilegalitati, sa nu va treziti cu surprize.
Bine, oricum nu isi are rostu, ce am inceput eu sa prezint si la ce s-a ajuns .. in fine.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Oameni buni, testati si apoi aruncati cu pietre. Sunt noi, ok, dar hai sa nu ii criticam chiar de la inceput. Dupa ce probati, deabia atunci puteti sa va bateti cu pumnu` in piept ca "nu mi-o tinut site-ul la cate vizite o avut" si punct. Si plus ca, probabil este pentru site-uri mai micute (asta mai mult ca sigur).
Si nu era mai frumos sa ziceti 2 3 colegi de pe forum au facut asta .... pentru site-uri mici, bloguri etc etc !
Nu e rau sa faci ceva din care sa scoti bani, dar trebuie sa fiti responsabili de ceea ce oferiti. Singura problema ( cel putin a mea ) a fost ca pe forum "prezentati" ceva care e al vostru, dar nu spuneti ca e al vostru sa nu primiti critici.
Eu sunt primul care da +1 daca totul merge bine ! Sper sa nu fie in nume de rau, dar mi se pare mai corect ca atunci cand faci ceva, sa ai curaj sa te bati cu pumn-n piept ca e al tau ( bun sau rau ).
Pana la viteze, pachete convenabile si optiuni eu intreb unde este linkul catre ANPC?
Potrivit ordinului 72 pe 2010 publicat in Monitorul Oficial 164/15.03.2010 este obligatoriu:
Eu ma uit la toate hostingurile romanesti de linkul asta. Daca nu il are, slabe sanse sa ma aiba de client, orice site ar fi si oricat de bine cotat ar fi pe forumuri.Art. 2. – Toți operatorii economici care administrează site-uri de vânzări, preluare comenzi on-line și/sau publicitate la produse și/sau servicii, la serviciile turistice, de comercializare de pachete de servicii turistice sau bilete de avion, inclusiv e-commerce (comerț electronic), sunt obligați să prezinte pe prima pagină a site-ului (home page) un link vizibil către adresa oficială de web a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (www.anpc.gov.ro), denumit PROTECȚIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
nu mai deschis un nou thread, voi intreba aici: cati vizitatori online credeti ca suporta un server de 2.8 ghz si 32 gb RAM? suporta 1000 odata? citisem pe un alt forum ca 1gb ram suporta ~ 50 online. ce parere aveti?
polooradea, nu poti face astfel de calcule fara sa stii despre ce cms e vorba, daca exista module de cache sau nu, profilul siteului, etc...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
In jur de 40.000 online, vorba lui Rares, depinde de script/softnu mai deschis un nou thread, voi intreba aici: cati vizitatori online credeti ca suporta un server de 2.8 ghz si 32 gb RAM? suporta 1000 odata? citisem pe un alt forum ca 1gb ram suporta ~ 50 online. ce parere aveti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)