22nd February 2012, 20:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Personal, nu aș alege serviciile lor nici gratuit. Și în general domeniile care sună a quality, best, master, etc...doar numele de ele. Totuși ca să mă contrazic puțin, pentru un domeniu nou cu 0 traffic, merită "încercat".
22nd February 2012, 20:27
1 out of 1 members found this post helpful.
Ma baieti, eu nu stiu voi dar obisnuiesc sa fiu atent la detalii ( se pare ca cineva mai sus are dreptate la faza cu publicitatea ). Va suna cunoscut asta ?
Ma ce inseamna un forum de succes, e calea catre imbogatire. ( scuzati ironia )
Acum sa fim cat se poate de seriosi, fratilor e asa greu sa recunosti ca e al tau. Oare de ce suntem toti snoobi si doar vrem sa parem "mari si tari" dar cand e vorba sa aratam ce putem ne dam la fund.
Infine nu e treaba mea, si apropo SCUZATI OFFTOPIC-ul !
22nd February 2012, 20:30
0 out of 3 members found this post helpful.
PhoeniXman: Sau poate este site-ul unui tovaras si daca te uiti mai bine sunt 3 adrese de e-mail la contact si are si whmcs cu liceenta platita de la firma de hosting si daca citesti si termenii si conditiile ti-ai da seama ca este un reseller autorizat si daca te uiti si mai bine o tema wordpress exista pe multe site-uri de hosting.Nu fac reclama doar prezint un serviciu de hosting de viitor cu servicii bune zic eu.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
MaXz: Am facut acel topic pentru ca tovarasul meu nu putea sa isi faca cont si din cauza ca nu putea am intrebat eu.Nu oblig pe nimeni sa cumpere serviciile acelea, eu doar am facut o prezentare.