Din cate am vazut ca sa cumperi un reseller de la despregazduire trebuie sa ai firma nu ?
Alte firme care ofera reseller mai ieftinut pentru inceput stiti ?
Din cate am vazut ca sa cumperi un reseller de la despregazduire trebuie sa ai firma nu ?
Alte firme care ofera reseller mai ieftinut pentru inceput stiti ?
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Pe forum am auzit numai pareri bune despre mxhost, care au un pachete reseller la preturi bune. Chiar as vrea sa aflu si eu aici mai multe detalii de la cineva care are mai multe site-uri ceva mai mari gazduite intr-un cont reseller la mxhost si daca totul e ok.
Un prieten are de la gazduiresite.ro si cica se misca bine.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Dar intrebarea mea este la cei de la despregazduire ca sa imi pot lua un reseller imi trebuie firma ?
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Eu am reseller de la mxhost, astept orice intrebare pe PM.
Cred ca piciu este interesat sa vanda pachete de hosting. Deci, ca sa iti achizitionezi un cont reseller, nu ai nevoie de personalitate juridica. In cazul in care vrei sa iti dezvolti insa un mic business, vanzand fractiuni din resursele tale unot terti, atunci DA, trebuie sa ai personalitate juridica, intr-una din formele agreeate de lege (pfa, srl, etc).
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
poti incerca host29.com
SSNET oferă resellere la prețuri bune, însă să nu te aștepți la calitate, au un suport groaznic, am avut ceva probleme și nu recomand, cel puțin nu pentru site-uri mari!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)