Doresc sa stiu si eu care sunt cei mai seriosi reselleri care ofera servici de calitate
Doresc sa stiu si eu care sunt cei mai seriosi reselleri care ofera servici de calitate
cu ce sa te serveasca?
Domenii si hosting
De ce sa nu cumperi direct, fare reselleri? Domenii de la godaddy sau namecheap, name.com....Iar hosting, de unde vrei tu. Depinde ce cauti. Pentru shared eu zic un hostgator.com, mxhost.ro, webfactor, etc...iar pentru vps recomand intovps.com
Ultima modificare făcută de Cristi G; 27th March 2011 la 21:02.
El cauta servici de calitate. Cei enumerati de tine ofera servicii.
Shared hosting si reseller hosting nu sunt tocmai identice.Pentru shared eu zic ..
Cu un shared nu poti oferi access la panoul de control, lucru pe care il poti face cu un reseller.
thumb up too insa, tu crezi ca mirel chiar are habar de administrare linux ?...iar pentru vps recomand intovps.com![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Pai el nu cauta sa cumpere reseller. El cauta un reseller sa-i vanda hosting(adica shared) si domenii.
Invatam daca nu avem habar ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cei de la mxhost.ro sunt seriosi ?
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)