Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: domeniu.com host in romania

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit domeniu.com host in romania

Exista vreun dezavantaj daca iau un domeniu .com , continut site in engleza si hosting in Romania ?
    Ma refer daca google ma dezavantajeaza in cautarile in .com ...

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

E cam controversata problema, dar tinand cont ca situl este in engleza, majoritatea vizitatorilor vor fi straini, automat le va merge mai bine daca serverul e in sua sau europa.
    Eu personal recomand sa iei pe server din afara, sau daca chiar iei pe server din romania sa ai grija sa aibe teava externa decenta, altfel se va incarca foarte greu vizitarilor straini.
    Sunt multe firme chiar in romania care iti pot oferii gazduire pe server din afara, chiar mai ieftin decat pe server din romania.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Un server in SUA e mai ieftin decat unul din romania, si e mai rapid pentru vizitatorii straini.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Sunt interesat si eu de problema asta.
    Deja am server in Romania si am si niste siteuri in engleza cu continut in engleza si nu vreau sa cumpar gazduire in strainatate. Legatura externa am f buna, asta nu e o problema. Ma intereseaza doar daca Google ma dezavantajeaza.

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Din experienta proprie:

site-urile ce au continut in engleza merg mai bine pe host strain (USA, CA, UK)...si asta tine si de viteza. hosterii romani au viteza mica pe extern
    am cateva site-uri in romana pe un vps din USA si merg mai prost decat mergeau acuma 4 luni pe un shared de la MXhost

djpro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th December 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Este bine sa ai site-ul hostat in tara din care astepti sa-ti vina vizitele, altfel Google te poate incurca, iti va mari relevanta pentru cautarile facute din Romania (unde este hostingul) si o va scadea pentru cele din tara cu public tinta. Atentie, noi de aici nu vom vedea niciodata rezultatele reale ale cautarilor pe google.com facute pentru SUA de ex. indiferent ce setari vom face la conditiile de cautare. Te poti insela

catalindeva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    1st January 2008
    Posturi
    118
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am aceeasi problema....am cumparat host din romania si as vrea sa lansez site pentru vizitatori din alte tari...va fi .com

big
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

noi de aici nu vom vedea niciodata rezultatele reale ale cautarilor pe google.com facute pentru SUA de ex.
    Pe ce bazezi asta? Nu am intalnit diferente pana acum, desi mai tot timpul am banuit ca pot exista. Ai vre-o sursa sau un exemplu?

De ex cand faci o cautare pe multiple datacenters, robotul care face acea cautare e localizat in US (sau alta tara) si totusi intoarce aceleasi pozitii pe care le vad si eu in Google .com

Chiar as vrea sa stabilim odata pt totdeauna, Top 10-ul in Google .com (pt un cuvant oarecare) pe care il vad eu in romania e acelasi cu cel pe care il vede un american?

[EDIT]: L-am intrebat pe Cristi ce parere are de localizarea pe google .com si raspunsul lui a fost:
    Pe Google.com nu ar trebui sa fie nici un fel de localizare, atata timp cat ai in URL hl=en.
    Ultima modificare făcută de big; 4th February 2008 la 09:12.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu vreau sa deviez de la subiect, dar rezultatele se intampla sa fie diferite nu numai la continent la continent, ci chiar de la tara la tara si chiar uneori in functie de "istoricul" contului de google a celui care cauta.

Poti sa te convingi cautand cuvinte de nisa prin proxy... (incearca Rusia vs USA)

Eu am 90% (9 din 10) rezultate diferite pe prima pagina la un anumit cuvant atunci cand caut din FF logat in cont si cand caut cu IE fara sa fiu logat in cont

Era sa ma fac de ras rau de tot cu un client din US cand i-am zis ca e pe 2 si de fapt cand cauta din US era pe 17 ...
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 4th February 2008 la 10:47.

big
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Faptul ca ai rezultate diferite atunci cand esti logat nu e o problema. Ideea e daca ai rezultate diferite, fara sa fii logat, folosind setarile implicite ale google .com, doar in functie de IP. Asta vreau sa ma lamuresc.

La faza cu proxy ai dreptate, am incercat un web proxy (hidemyass) si am rezultate diferite. Partea buna e ca acolo unde conteaza sunt pe aceeasi pozitie Partea si mai buna e ca acolo unde lucrez acum, si unde nu eram multumit de nr de vizitatori, de fapt sunt cu 10 pozitii mai jos, deci e loc de crestere. Asa ca sunt foarte fericit de rezultatul discutiei.

Tind sa cred ca ai dreptate pt ca in statcounter imi intra americanii de pe google .com/ keyword ... bla..bla page2 cu toate ca eu ma vad pe pozitia 2 pagina 1. Prin proxy ma vad pe pagina 2 pozitia 14, ceea ce e super, din motivul de mai sus.

O sa ma mai interesez, pentru ca e un detaliu major pentru cei care fac SEO pt US. As aprecia daca si-ar mai da si altii cu parerea, eventual daca un mod poate sa separe ultimele posturi intr-un thread separat.

PS: ce proxy recomandati, sa nu ma umple de spyware si sa nu modifice in nici un fel pagina pe care navighez?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 22:07
  2. Caut host de tip "hostgator" in Romania
    De vladgidea în forumul Hosting
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th June 2009, 11:50
  3. Am inregistrat domeniu .eu in Romania - imi pare rau ca am facut o
    De emilian_anghel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th December 2007, 13:11
  4. Host romania
    De alinalin0 în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 3rd August 2007, 23:40
  5. My Blog Host
    De necenzurat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th April 2006, 16:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.