Mare adevar ai spus .. De luat aminte de catre cei "copy & paste" Prietenii stiu de ce ..Originally posted by bobu
[b]...joci corect ai de castigat pe termen lung...
Mare adevar ai spus .. De luat aminte de catre cei "copy & paste" Prietenii stiu de ce ..Originally posted by bobu
[b]...joci corect ai de castigat pe termen lung...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Probabil ca asta sugereaza si update-urile in general. Jocul corect.
In general e bine. Ptr. ca unii incearca sa profite folosind mijoace pe termen scurt.
Ramane de vazut. Adaptarile la aceste cerinte nu vor fi prea greoaie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
1. Am castigat niste pozitii la cateva keywords... nici nu ma asteptam...
2. Am pierdut cateva pozitii la alte keywords, dar nu mai mult decat media de variatie (2-5 pozitii)
3. Am iesit din sandbox cu un site, cu care ma chinuiam de o luna, si in sfarsit apare in top 10. Pana acuma nu era de gasit nicaieri.
Originally posted by Razvan Pop
[b]Salut,
Se intampla ceva. Din ce in ce mai multe site-uri isi pierd pozitiile in SERPs, unele dintre ele site-uri mari si vechi.
A mai observat careva ceva?
La mine schimbarile par sa fie de bine ... De cazut nu am cazut (inca) insa am crescut la unele cuvinte cheie... La mai mare
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
cu una dintre chei am picat de pe locul 2 pe locul 66 la www.pensiunea-casa-noastra.ro ... cu restul sunt cam la fel...
pe de alta parte i-a crescut PR-ul de la 0 la 3. una calda una rece...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
site-ul si-a revenit dupa vreo 3 zile... acum nu mai e pe 2 e pe 1. ciudat... poate e din cauza ca-i destul de nou (cam 2 luni)
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Poate este prea tarziu, insa in legatura cu tematica abordata, in acest topic.
Scimbarile majore privind Google Datacenters au aparut cu cca. 4saptamani....In concluzie updatul pare sa fi inceput la acelasi perioada.
O sa va impartasesc cateva idei in ceea ce priveste schimbarile provenite: In legatura cu ce ai precizat Dl. Mezei...da aveti dreptate, insa importanta site wide linkurilor a reaparut de cca. o luna. Nu vrea sa se sara cu opinii peste aceasta afirmatie, insa priviti ultimele backlink updaturi, si se vor clarifica multe. Se para ca algoritmul respectiv a schimbat parametrii de "related" in domeniul Google. Dupa pozitionarea unor situri din top 10 Germania (nu pot da cuvinte cheie) au aparut dupa ultimul update situri care nu au sau au prea putina relevanta....Oricum lucrez zii si noapte de vreo saptamana ca sa dezleg macar o parte din algoritmul nou.
Am realizat cateva teste in ceea ce priveste noul algoritm, si mi-a depasit si mie imaginatia schimbarile pe care le poti obtine intr-un timp foarte scurt (cca 2 sapt)...
Problema care se ridica daca rezultatele pot fi permanente. Insa rezultatele obtinute le voi publica pe situl firmei noastre (scuze nu vrea sa para o reclama, din acest motiv n-o sa public vreun URL).
2. Importanta Backlinkurilor nu se refera la numarul acestora, si imi permit sa contrazic pe Dl. Matt Cutts, deorece exista keyworduri din Google.com unde prompt dupa ultimul update au aparut situri de authority...primele 20 de situri.
3. Google este de foarte mult timp atacat de vizitatori, in legatura cu rezultatele afisate pentru o cautare, am, putea afirma si pe undeva , ca viitorul Search Engine va fii a siturilor authority....iar google va realiza o parte separata pentru siturile commeciale (sper ca nu prea curand)
4. In ceea ce priveste anchor texturile linkurilor joaca un rol foarte important in momentul de fata...
Astept cometariile voastre, dar mai ales observatii privind situri realizate in ultimele 4 saptamani.
Lenard Jozsa
In ultimele 2 saptmani, nu am avut timp sa-mi fac o structura si un raport bine definit al noilor algoritmi.
Recunosc. Am mai discutat in cadrul DP si WW cu diferiti colegi de breasla despre "octomber event", "Jagger", insa nu pot spune ca pot face afirmatii definitive si concrete , publice.
Tot ce pot spune in acest moment, este ca Google si-a amplificat (upgrade) anumite filtre, si penalizarile asociate cand acestea sunt "triggered".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)