Era de asteptat inca de cand au introdus obligativitatea de privacy policies la toti publisherii. Personal cred ca fac tracking pe useri de mult timp, dar pana acum doar pe baza de IP.
Ca si utilizator de net ma simt oarecum folosit, dar asta e viitorul, au fost destule filme SF in care reclamele te salutau pe strada si iti propuneau sa cumperi exact ce stiau ca ai nevoie. Pe net un astfel de comportament e foarte aproape de a deveni realitate. Nu are rost sa ne vaitam sau sa ne impotrivim.
Ca si publisher ma frec pe maini in speranta ca Google si-a facut bine calculele si ca o sa iau si eu mica felie din placinta pe care o coc ei. Logic ar fi sa se imbunatateasca conversiile. Secretul successului adsense a fost targhetarea si acest pas nu face decat sa o sporeasca.
Ultima modificare făcută de big; 11th March 2009 la 14:54.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Nu, ii baga reclame la media playere sau console de jocuri. Adica tech related dar bazate pe pasiunile omului spre entertainment.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Ma mir ca nu a aparut nimeni pana acum cu un reply despre dominatia mondiala si despre cum google o sa ne implanteze chipuri ( glumesc).
In mare este o schimbare in bine pentru publisheri, desi mie foarte greu sa imi dau seama ce sistem au conceput pentru a acorda o relevanta cat mai mare.
Pe langa toate chestiile bune, cel mai probabil sa mai facut o coloana imensa in baza de date, unde in dreptul ipului fiecaruia intra categoria interese.
Scriu despre Marketing Online Advertising si SEM
Eu cred ca prin aceasta metoda, "navigatorii", cei care nu stiu cu ce se mananca adsense si adwords, vor deveni constienti de reclame. Acest lucru nu este deloc imbucurator deoarece, din cate observ eu, cei care cunosc formatul unei reclame au tendinta de a le ocoli chiar daca prezinta ceva folositor.
Sper sa n-am dreptate si de asemenea sper ca google sa isi faca treaba foarte bine si sa nu inteleaga gresit gusturile navigatorilor.
Sper sa nu ma insel si sa bat campi prea tare, dar ceva de genul asta este si acum pentru utilizatori care au conturi google si sunt autentificati in momentul accesari unui site.
Cred ca ai mers prea departe cu Algoritm.
Si e mai mult o optiune de targetare din Adwords decat ceva legat de Adsense.
Oricum ar fi, este ceva foarte bun.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Este un lucru foarte bun si benefic pentru ambele parti. Luand exemplul de mai sus, userul care a navigat pe site-uri de divertisment si pe urma i se afiseaza o reclama cu o consola de jocuri, va fi mult mai inclinat sa dea click pe ea. Astfel, cel care foloseste Adwords va fi fericit pentru ca ii acceseaza situl un user care este interesat de produsul lui si poate deveni un potential client; cel care afiseaza Adsense este si el fericit ca userul este interesat si a dat click pe reclama afisata pe site-ul lui.
Win-Win solution!
(Win-Win-Win solution, daca il bagam si pe Google in ecuatie...)
a crescut CTR cu 25 % fata de saptamana trecuta (si pretul pe click un pic s-a ridicat), oare algoritmul nou e cauza..la voi ceva schimbari?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)