De vreo saptamana observ ca numarul de click-uri au scazut per ansamblu cu 90%, dar cu toate acestea veniturile zilnice din adsense au ramas constante... sa fie rezultatul noului algoritm adsense sau e doar o pura coincidenta ?
De vreo saptamana observ ca numarul de click-uri au scazut per ansamblu cu 90%, dar cu toate acestea veniturile zilnice din adsense au ramas constante... sa fie rezultatul noului algoritm adsense sau e doar o pura coincidenta ?
la mine am observat ca numarul de clicuri se mentine la fel ca inainte, dar pe zi ce trece castigurile sunt mai mici.
:)
La mine parca a crescut valoarea clickurile, desi clickurile au ramas relativ constante. Deci 3 oameni si 3 situatii diferite, asa ca nu putem trage inca nicio concluzie...
Mai trebuie sa treaca un timp..
foarte putin a scazut numarul de clickuri dar castigurile, hmm, in jumate castig fata de acum 5 luni sa zicem
ctr a ramas acelasi, un pic a crescut pretul per click
eu de cand mi-am dat perla coroanei mi-e si rusine sa ma uit la AdSense
CTR la fel insa nr de clickuri e in scadere cu 20% si castigul intre 10 si 20% mai scazut.
Mai astept o perioada de timp pentru a trage concluziile si a ma hotara daca dezactivez optiunea de afisare a reclamelor in functie de interes.
si mai putine click-uri ,si mai putini centi...pentru mine G continua cu un -
clicuri la jumate...castiguri tot la jumate...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)