Sunteti siguri ca aceasta optiune este activa ?
La mine au crescut clickurile, dar au scazut castigurile
Sunteti siguri ca aceasta optiune este activa ?
La mine au crescut clickurile, dar au scazut castigurile
La mine, numarul click-urilor a scazut foarte mult, cam cu 80-90%, dar fata de 1 cent pe click, acum primesc 3-5 centi pe click.
ati observat si voi cumva ieri vreo modificare? La mine a crescut substantial nr de clickuri si - mai ales - eCPM-ul...
Mai degraba il iau ca pe un accident, om vedea zilele ce vin...
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Voi ce optiune ati bifat ?
Prezentati reclame pe categorii de interes sau nu ?
Eu astazi am schimbat optiunea de a prezenta reclame pe categorii de interes pt ca imi scazusera radical castigurile, si nici clickurile nu erau prea multe.
Spuneti-mi si mie niste url-uri de bagat in filtru pentru site in .ro va rog![]()
Eu am o analiza a adsens-ului destul de precisa ...
In aprilie, fata de martie, media e urmatoarea:
O crestere a numarului de clickuri cu 29%
O scadere a impression-urilor cu 3%
O crestere a veniturilor pe zi ( in medie ) cu 4%
Per total nu e rau ... desi daca stai sa te gandesti ... mult mai multe clickuri .. aceiasi banuti ..
Analizand poti da vina pe urmatorul lucru:
click-urile se platesc mai prost ( sa zicem din cauza crizei ) dar cu noul algoritm Google a crescut numarul de clickuri astfel incat banutii pe care ii primesti sa fie aceiasi ( sau mai bine zis .. sa fie cat de multi se poate ). Privind pe termen lung .. e un lucru bun.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
@StarNET ce optiune ai bifat ?
Afiseze reclame in functie de categoriile de interes sau nu ?
nu am facut nici o modificare de cand am contu, aproximativ un an jumate .. deci sunt pe sistemul vechi
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Subscriu, esti pe sistemul nou. Optiunea default de cand au introdus noul sistem este de a afisa categorii pe baza de interes, optiune la care eu am renuntat. Daca am facut bine sau am facut rau, voi vedea probabil in cateva zile.
Au trecut deja 3 saptamani de cand a fost implementata aceasta optiune, ati facut un raport comparativ cu alta perioada pentru a vedea diferentele la castiguri?
La mine, de exemplu, pe site-urile cu CPC mare a scazut CPC-ul iar pe site-urile cu CTR mare (CPC mic) a scazut numarul de clicuri.
Ceva ma face sa cred ca aceasta implementare este prost gandita sau nu functioneaza corespunzator, deoarece am acelasi trafic dar castiguri mai mici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)