Şi eu am urcat de la 0 la PR3.
Şi eu am urcat de la 0 la PR3.
De la 0 la 4 in 2 luni. Not bad if you'll ask me![]()
si eu tot de la 0 la 4 in 3 luni![]()
au urcat binisor multe saituri, eu am pr3 pe un site cu un splash si cateva linkuri spre el. In rest am macar 3 la toate cele care pana acum nu aveau. multe pagini interioare cu PR mare. a fost bogatie....
Acum vad ca SeoPedia: The Internet Marketing & SEO Blog by Cristian Mezei are PR3 - asta da surpriza neplacuta! Pe unele DC-uri are PR5.
E un downgrade, e deja anuntat de mult timp aici. Nu e singurul afectat, sunt o multime de blogeri, firme de seo, directoare etc afectate. Probabil din cauza la TLA sau la paid links.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
google.com vad ca are PR 10, atat avea inainte?parca eu imi aduc aminte ca nu..si google.ro are 7, avea 8.
google.com avea 10 si .ro 8
yahoo.com avea cumva 10? si acum are 9
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Sunt eu nebun, are calculatorul meu ceva sau google renunta la ceea ce numim PR ?!? Pe toate DC PR este 0 indiferent ce site as verifica... si lucrul acesta se intampla de cel putin o ora...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)