Domne ar trebui să organizăm pariuri pe când se face update, cine ghiceşte ziua s-ar îmbogăţi de tot
Domne ar trebui să organizăm pariuri pe când se face update, cine ghiceşte ziua s-ar îmbogăţi de tot
nu cred ca este update de PR... a obs cineva update la BL sau crestere in PR?
dar nu trebuie sa fie crestere de PR ca sa fie update, si invers.
poate nu au mai facut rost de backlink-uri respectivele site-uri si de aceea nu s-a modificat nimic.
nu stiu de ce asteapta atata lume acest update de PR, mare lucru iti apare acolo PR 4-5-6-7 sau stiu eu cat, cu ce te incalzeste?
Au mai zis-o mulţi şi o mai zic o dată şi eu: Fiecare vrea să ştie cam pe unde se află, să vadă cât a reuşit în urma a câtă muncă au depus în ultima vreme. Ca să nu mai zic de toată grămada de site-uri noi deschise în noua jumătate de an..
Pai e diferenta intre greutatea de a face link exchange la PR0, usurinta de a face link exchange cu site-uri de calitate la PR4 si $1000+ pe luna din vanzari de link-uri pentru PR7.PR 4-5-6-7 sau stiu eu cat, cu ce te incalzeste?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
O sa se duca si treaba asta cu PR. Inca nu fost update si sunt chiar curios daca o sa mai fie vreunul. Intradevar e o usurinta in a face schimb de linkuri cu site-uri cu PR mai mare , din cauza ca deja e chestia asta a webmasterilor , ca PR conteaza. Si poate ca au dreptate , insa partial. Daca ai un PR mare ai si multe linkuri inapoi dar asta nu inseamna ca un site cu PR 0 nu e un la fel de bun partener , daca are destule in-links. Vanzarile de llinkuri pe pagini PR 7 s-au cam dus...
Cum sa nu fie update. Eu am dat exemplu clar mai sus de blogul lui Cristi de la Pr6 la PR5. Mai sunt o multime de alte modificari. Deci update(downgrade) 100% a fost.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Da, este un update dar e o penalizare pentru el. Un update e atunci cand se produce in masa, toate siteurile primesc + sau - nu doar cateva siteuri.
-nici la mine nu a fost update.
-e prima data cand aud ca google poata sa faca update doar scazand (info asta suna a "am pe cineva care il stie pe gogu shi ala o zis ca asa e") dar nu bag mana in fo ca nu e asa.
-dar totushi fac un anunt pt cei care il cunosc direct sau indirect pe gogu sa sa ne spuna cand va fi urmatorul update+ , daca nu il stie nime macar sa ne dam cu presupusul ca eu m-am saturat asteptand.
-hai updare hai![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)