poate google are o noua metoda de a face update de PR, face pe rand la fiecare site nu in masa.
cum mi s-a intamplat mie acum 2-3 luni (cred) cand de la PR0 a sarit la PR4. (AICI am scris despre asta)
poate google are o noua metoda de a face update de PR, face pe rand la fiecare site nu in masa.
cum mi s-a intamplat mie acum 2-3 luni (cred) cand de la PR0 a sarit la PR4. (AICI am scris despre asta)
momentan a facut update in webmaster tools la links
si sunt multe DC-uri down, vom vedea pe la sfarsitul saptamanii sau inceputul sapt viitoare daca sunt miscari(daca intradevar google face update de pr)
Mie imi apare in toate DC urile Backlinks 0 ,indexed pages 0![]()
Cred ca a inceput totusi updateul...am verificat PR-ul (la blogul personal) prin tool-ul de pe oyoy.eu si pe cateva (2) servere se vede o trecere de la 0 la 4.
Later edit: la director figurez cu urcare de la 0 la 2 pe 4 servere.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 26th October 2007 la 21:16.
da a inceput !
aici verific Live PR | Live Pagerank | Check Your PageRank | PageRank Checker
Dap am 6 la presaonline.com si dezmembrarimasini.ro restul 5![]()
Ultima modificare făcută de dragoserv; 26th October 2007 la 21:57.
Am observat si eu ACUM (in seara asta) schimbare de PR; doar pe pagini de interior, iar la mine pare regula generala; chiar am pagini de interior cu PR > decat index-ul (din cate stiu, n-am lucrat la deep links pt. ele...).
Oricum, schimbari in SERPs n-am vazut pt paginile cu alt pr, so...altele-s mai importante decat PR-ul; dar ca si chestie.
S-a facut astazi update la tuningro.com de la 0 la 4, iar pe vtuning.org a ramas tot 4.
Mda... am luat si eu un PR4 pe un site cu un sigur link PR6 pe tot netu![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)