Din experiența pe care o am în acest domeniu, știu că Trust Flow, nu prea poate depăși Citation Flow. Dacă un website are un flux de încredere ridicat (Trust Flow), înseamnă că are backlink-uri de calitate. Mai știm că backlink-urile de calitate creează clasamentele Google.

Trust Flow, de exemplu, este un metric conceput să decidă cât de bune sunt backlink-urile primite. Dacă primesc un backlink de la un website de calitate, cu Trust Flow mare, atunci și calitatea website-ului meu crește, corect?

Un website poate avea tone de backlink-uri dar dacă 50%, sunt venite de pe website-uri cu Trust zero, sau foarte mic, este clar că și valoarea website-ului meu scade. Pun o poză aici să ne înțelegem mai bine, adică două!

website-bun.jpg


website-toxic.jpg

Am primit oferte pentru advertoriale, pentru că aici aș dori să ajung. Din 40-50 de website-uri, doar 1-2, aveau Trust Flow peste 20. Restul, zero sau sub 10.

Dacă primesc link-uri de la astfel de website-uri, nu se duce în cap și website-ul meu? Eu dețin ceva website-uri vechi, cu DA și PA, destul de bun dar cu Trust Flow și Citation Flow, zero sau sub 10. Nu îmi permit să trimit link-uri de pe website-urile respective pe alte website-uri, chiar dacă nu sunt ale mele.

Voi ce părere aveți? Dau un exemplu simplu. Un website cu:

DA (Domain Authority) - 25
PA (Page Authority) - 27
CF (Citation Flow) - 0 zero
TF (Trust Flow) - 0 zero

Cu ce mă avantajează un astfel de website? Voi sunteți de părere că dacă am un link de pe website-ul ăsta de exemplu, voi fi avantajat sau încrederea motoarelor de căutare în website-ul meu va fi mai mică. Adică TF, va scădea automat și la mine corect?

Sper că m-am exprimat corect, sunt cam somnoros și puțin nervos pentru că am pierdut timp cu o listă de peste 70 de website-uri să le testez și toate erau cu TF zero. Lista era o ofertă de advertoriale.