Am si eu o intrebare legata de backlinkurile unui website. Ce reprezinta citation flow, respectiv trust flow.
Am atasat mai jos o imagine
Untitled.png
Am si eu o intrebare legata de backlinkurile unui website. Ce reprezinta citation flow, respectiv trust flow.
Am atasat mai jos o imagine
Untitled.png
Citation Flow is a Majestic SEO Flow Metric, which is weighted by the number citations to a given URL, or Domain.
respectiv
Trust Flow is a Majestic SEO Flow Metric, which is weighted by the number of clicks from a seed set of trusted sites to a given URL, or Domain.
.
daca tii mai mult timp mouse-ul deasupra semnului de intrebare de acolo, o sa-ti apara ceva e genul:
"Citation Flow is a Majestic SEO Flow Metric, which is weighted by the number citations to a given URL, or Domain".
Similar si pentru Trust Flow.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
in engleza gaseam si eu explicatia insa sa o traduc, si sa si inteleg exact la ce se refera nu stiu.
Citation Flow este vechiul ACRank de la Majestic. CitationFlow il poti asemana putin cu PR-ul de la Google si cu MozRank de la SeoMoz. Citatiile alea de care se vorbeste sunt de fapt linkuri sau mentiuni ale unei pagini/url.
Valoarea fiecarui link se schimba in timp, poate creste sau poate scadea.Pentru asta ei fac niste calcule/iteratii periodic pentru a oferi date cat mai exacte.
TrustFlow il poti asocia cu TrustRank sau cu MozTrust. Fiecare sie are un nivel de Trust care se transmite prin linkuri. Este vorba de numarul de site-uri/seeds de la care pleaca un link cu trust mare pana la siteul tau. Ex bbc.co.uk > nytimes.com > ziare.com > money.ro > seopedia.ro > blogulmeu.roo. Dupa cum vezi nr de seeduri de la care pleaca un link cu trust foarte mare, este mic. blogulmeu.ro va obtine astfel un trust foarte mare.
Ca sa iti faci o idee mai buna despre acele grafice uita-te la niste site uri pe care le stii ca sunt autoritati. Ciste pe Seomoz ce inseamna mozrank, moztrust, pa si da. Cred ca asa o sa intelegi mai bine si metricii de la Majestic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Link metrics for the future - Welcome to Flow Metrics [video] - Majestic SEO Blog uite-le aici explicate intr-un webinar.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)