Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
Monitorizez si eu un site si am observat o scadere de 10-15% la aproapte toate cuvintele cheie. Siteul are vechime mare si a fost promovat in directoare web si directoare articole. In ultimul an am redus linkurile cu ancora sa nu fie exces.
Am analizat doua siteuri concurente care s-au ridicat pe aceeasi cuvinte cheie, primele doua sunt promovate cu linkuri inserate in comentarii de pe forumuri de specialitate fara autoritate sau cu autoritate foarte mica. O sa mai incerc sa analizez si alte siteuri si pe alte civnte cheie sa vad daca este buna observatia ca linkurile de pe forumuri sunt privite bine de google. Am mai observat cineva acest lucru?
Eu nu cred, momentan. Chiar am impresia ca link-urile din forum sunt "naspa", in cantitati (semnatura). Cei care aveti link-uri in semnatura pe seopedia, cum stati?

Link-urile in posturi, sunt naturale si asa raman.

- pe nisa de cazare a aparut booking, direct in prima pagina Era posibil sa fie acolo si inainte, nu am mai verificat de 6 luni.

Oricum asta inseamna ca daca orice site mare, adauga limba romana (sau nu), rankeaza in ro = teoretic asa trebuie sa fie. Cu booking in top, a devenit extrem de greu pe nisa de cazare.