Pagina 5 din 17 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 167

Subiect: Penguin 2.1 update - vineri 4 octombrie 2013

Afișare hibrid

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

eu cred ca a fost un mix de updateuri, siteuri in care nu aveam continut unic au plecat, siteurile cu directoare la fel ...

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    37

Implicit

din ce observ cu fiecare update/schimbare de algoritm, se pare ca domnii de la google vor ca cei care detin site uri sa faca o treaba unica pe internetul acesta, adica sa nu ne inspiram/copiem deloc unii de la altii, cum se inventeaza o cale de urmat pentru a urca in cautarile google, cum dupa un timp ni se taie/inactiveaza calea. Cred ca dupa fiecare update, cei mai priceputi vor inventa "alte cai", si tot asa, cind le descopera google, cum le taie. Sper sa nu ajunga sa faca update uri la fiecare saptamina/chiar zilnic, ca ar fi foarte greu pt toti

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Ok, hai sa va povestesc si experienta mea cu acest update: site nou, emd, curat, cu linkuri putine dar bune, si-a intarit pozitiile dupa update si apare si cu linkurile pe serps in cautarea pe keyword-ul principal.

Site vechi si-a pastrat pozitiile in linii mari, continut de calitate dar multe linkuri vechi slabe (si bune, amestecate, posibil lovit de pinguin) cu mici fluctuatii in functie de keyworduri.

Site pe blogspot, aproape emd, care pana acum statea bine, fara linkuri si alte parghii, acum a disparut total din cautari.

Poate ajuta cu ceva pe cei care vor sa traga concluzii din acest update...

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Site pe blogspot, aproape emd, care pana acum statea bine, fara linkuri si alte parghii, acum a disparut total din cautari.
    Interesant, mai ales ca au fost/sunt voci care sustin ca-si supraestimeaza marfa (blogspot).
    In alta ordine de idei, am tot citit in ultimul timp (numai) despre content de calitate, ca principal factor care determina suisuri/coborasuri. Ceea ce vad insa in aceste miscari nu prea are mari tangente cu mult trambitata calitate, pentru ca (inca) vad sus, pe pozitii fruntase, site-uri semitangentiale cu calitatea.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    Interesant, mai ales ca au fost/sunt voci care sustin ca-si supraestimeaza marfa (blogspot).
    In alta ordine de idei, am tot citit in ultimul timp (numai) despre content de calitate, ca principal factor care determina suisuri/coborasuri. Ceea ce vad insa in aceste miscari nu prea are mari tangente cu mult trambitata calitate, pentru ca (inca) vad sus, pe pozitii fruntase, site-uri semitangentiale cu calitatea.
    Pe o nisa urmarita de mine, atat .com cat si .ro blogspot are avantaj. Continut de calitate 0.001, linkuri tinde spre 0.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    27

Implicit

Site cu vechime de cateva luni, cateva linkuri din directoare, cateva advertoriale si 3 linkuri pr2-3 tot urca de vreo 2 saptamani. De 2 zile fluctueaza pe locurile 13-15.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Monitorizez si eu un site si am observat o scadere de 10-15% la aproapte toate cuvintele cheie. Siteul are vechime mare si a fost promovat in directoare web si directoare articole. In ultimul an am redus linkurile cu ancora sa nu fie exces.
    Am analizat doua siteuri concurente care s-au ridicat pe aceeasi cuvinte cheie, acestia sunt promovate cu linkuri inserate in comentarii de pe forumuri de specialitate fara autoritate sau cu autoritate foarte mica. O sa mai incerc sa analizez si alte siteuri si pe alte cuvinte cheie sa vad daca este buna observatia ca linkurile de pe forumuri sunt privite bine de google. A mai observat cineva acest lucru?
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 7th October 2013 la 11:02. Motiv: corectura

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Monitorizez si eu un site si am observat o scadere de 10-15% la aproapte toate cuvintele cheie. Siteul are vechime mare si a fost promovat in directoare web si directoare articole. In ultimul an am redus linkurile cu ancora sa nu fie exces.
    Am analizat doua siteuri concurente care s-au ridicat pe aceeasi cuvinte cheie, primele doua sunt promovate cu linkuri inserate in comentarii de pe forumuri de specialitate fara autoritate sau cu autoritate foarte mica. O sa mai incerc sa analizez si alte siteuri si pe alte civnte cheie sa vad daca este buna observatia ca linkurile de pe forumuri sunt privite bine de google. Am mai observat cineva acest lucru?
    Eu nu cred, momentan. Chiar am impresia ca link-urile din forum sunt "naspa", in cantitati (semnatura). Cei care aveti link-uri in semnatura pe seopedia, cum stati?

Link-urile in posturi, sunt naturale si asa raman.

- pe nisa de cazare a aparut booking, direct in prima pagina Era posibil sa fie acolo si inainte, nu am mai verificat de 6 luni.

Oricum asta inseamna ca daca orice site mare, adauga limba romana (sau nu), rankeaza in ro = teoretic asa trebuie sa fie. Cu booking in top, a devenit extrem de greu pe nisa de cazare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Chiar am impresia ca link-urile din forum sunt "naspa", in cantitati (semnatura).
    Sunt de acord, am testat o perioada link-urile din diverse forumuri si mai rau ma trantea in SERP, in niciun caz nu ajuta.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cei care aveti link-uri in semnatura pe seopedia, cum stati?
    pentru primul din linkurile din semnatura nu am observat nici un efect al linkului din semnatura;
    siteul a coborat pe pozitia a doua pentru ca a aparut wikipedia pe primul, insa am observat ca asta e o chestie mai generala si nu as putea sa o leg de linkul din forum;
    printre rezultatele comerciale au aparut destule rezultate de tipul documente, teme de facultate, etc (chiar pe 3 e un pdf);
    partea pozitiva e ca a aparut si pagina de fb a siteului in top10 (prima pagina google);
    in afara de semnatura din seopedia mai are linkuri din sfatulmedicului si romedic, insa nu in semnatura (ci in profil sau in posturi);
    cautarea e cu volum foarte mic, deci nu stiu cat e de relevanta observatia;
    oricum, nu au fost afectate nici cautarile secundare sau long;

pentru cel de-al doilea link din semnatura nu pot sa spun prea multe pt ca nu i se face promovare sau monitorizare siteului;

Pagina 5 din 17 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  2. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  3. Răspunsuri: 43
    Ultimul Post: 14th December 2010, 07:32
  4. Intalnire SEOpedia Cluj (4-5 octombrie)
    De crash în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 6th October 2008, 19:51
  5. Nou IBL update?
    De too_night în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2007, 22:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii