Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
poate ar fi bine ca cei de la Google sa faca un refresh mai des. sa nu stea un site pe prima pagina in google prin spam mai mult de 2 saptamani. acum vad ca stau chiar si 3-4 luni pana la urmatorul refresh. aici vad greaseala celor la google. spamul e ieftin si nu impiedica webmasterii sa-si faca un nou site la ficare 3-4 luni cand apare un nou refresh pinguin. daca ar fi sapatamanal ar inchide problema...sau macar atat de des ca si panda.
Marcos, eu lansez un site nou, pentru o firma de curatenie mocheta. Cum primesc eu link-uri naturale, daca utilizatorii de noul mac pro, nu dau de mine?

Asa ca google imi da 3-6 luni sansa sa ma demonstrez. Adica ma "duce" in fata. In acest fel, am sansa sa-mi demonstrez abilitatile si mai ales expertiza. Daca utilizatorii ma plac, ma link-uiesc, daca nu ma evita. Simplu si logic.

Problema apare cu orataniile, de panda si pengiun, care sunt puse sa pazeasca serp-ul de infractori. Nu-si fac treaba, iar google ii tot lauda. Pai daca nu-si fac treaba, de ce ii mai tii?

Eu am impresia ca sunt angajati pe pile, si panda si penguin, pentru ca "evita" intentionat spam-ul, si lovesc doar site-urile mici.

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
It is like a Google Dance, but in this case, a Panda Dance.
Din ce zice filip din camara, ei se ocupa de dance: google dance, penguin dance, panda dance. Pai daca o tot tin intr-o petrecere, ce pretentii ai de la ei? Iti revii greu dupa atata dance, si ghici ce? Cand isi revin, o iau iara la dance. Si dupa atata dance, vine un mail de la google si te pune sa dansezi pe "te pup, pa-pa".