Rezultate 1 la 10 din 96

Subiect: Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012

Afișare hibrid

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Si mie mi-au fost afectate cateva site-uri .. unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii.

Site-uri de aproximativ aceeasi vechime (6-12 luni), toate inscrise in directoare - unele au zburat, altele au scazut cateva pozitii. Concluzie: Inscrierea in directoare nu este inca un factor decisiv in penalizarea de catre pinguin. Site-uri care au beneficiat numai de inscriere in directoare si vreo 2-3 advertoriale nu au patit nimic.

Toate site-urile au avut comentarii pe bloguri (cu mai multe nume, cu cuvinte cheie, dofollow, nofollow): unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii. Aceeasi concluzie ca pana acum - comentariile, atata timp cat sunt aduse cu chibzuiala, nu conduc la penalizarea de catre pinguin.

Link-urile sitewide pe cuvant cheie - motiv clar de penalizare de catre pinguin - indiferent daca sunt dofollow sau nofollow.

Am link sitewide nofollow catre o pagina interna care a stat mult timp in top 3 - La revedere
    Am link sitewide catre index, pe cuvant cheie de interes, pe un site related - La revedere

INSA:

Am link sitewide catre index pe cuvant cheie long tail - pagina interna respectiva este nemiscata de pe locul 1

Altui site EMD, de prezentare, i-au fost aduse regulat de catre proprietar multe link-uri catre index, mai putine catre paginile interne (in vederea promovarii produselor) - link-uri venite din site-uri de anunturi, ce aveau camp de url, fie de pe site-uri generale, fie related - penalizarea a fost drastica - concluzie: Excesul de link-uri numai cu url, duce la penalizare

Site caruia i-au fost aduse numai link-uri din directoare, comentarii si articole a pierdut maxim o pozitie pe cautarile principale.

Daca imi vin in cap completari, am sa le fac aici!

PS: Ar fi totusi placut si benefic daca nu ar spune toti colegii numai ca au scazut sau ca au urcat, ci si motivele pentru care cred ei ca s-a intamplat asta, ca doar asta e motivul pentru care activam pe forum, ca sa invatam, nu ca sa stam ascunsi !!!!!!!!!!!!
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 7th October 2012 la 13:41.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Altui site EMD, de prezentare, i-au fost aduse regulat de catre proprietar multe link-uri catre index, mai putine catre paginile interne (in vederea promovarii produselor) - link-uri venite din site-uri de anunturi, ce aveau camp de url, fie de pe site-uri generale, fie related - penalizarea a fost drastica - concluzie: Excesul de link-uri numai cu url, duce la penalizare
    In cazul EMD-urilor, se pare ca situatia e un pic mai speciala. Avantajul oferit pana acum, se pare ca este un dezavantaj in anumite circumstante.
    Daca luam nisa de pantofi online, sa zicem. Avem domeniul emd pantofionline.ro. De la ultimul update, pana acum, google a invatat ca un link pe ancora "pantofionline.ro", e cam acelasi drac cu o ancora pe "pantofi online". Cam aceeasi poveste si in cazul ancorei "w w w.pantofionline.ro". G stie foarte bine, si asta de ani de zile, sa faca separatia intre cuvinte cheie, extensie, etc. Astfel ca in anumite circumstante ti-o trage. Nu am observat, din ce am analizat pana acum, sa se fi intamplat ceva in cazul in care ancora direct pe numele domeniului ste pusa catre un brand (gen ancora w w w .altex.ro, catre Altex. Exemplul este unul aleatoriu, asta mi-a venit acum in cap).

In cazul EMD-ului pe care l-am pierdut, pentru mine a fost un hit and run, care nu a dat nici pe departe randamentul la care ma asteptam. Astfel ca in ultimele luni nu m-am preocupat deloc sa ii diversific ancorele, astfel ca rezultatul era de asteptat. In acest caz, penalizarea a venit pe fondul unui mic abuz pe kw principale, desi linkurile nu au fost multe, nu au fost diversificate.
    Ultima modificare făcută de Robert; 7th October 2012 la 14:06.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th August 2012, 14:14
  2. Afacerile post Penguin Update
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 3rd May 2012, 00:08
  3. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th November 2010, 22:29
  5. smack the penguin - update
    De phane în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 2nd November 2005, 09:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte