Rezultate 1 la 10 din 96

Subiect: Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012

Vizualizare arbore

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Si mie mi-au fost afectate cateva site-uri .. unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii.

Site-uri de aproximativ aceeasi vechime (6-12 luni), toate inscrise in directoare - unele au zburat, altele au scazut cateva pozitii. Concluzie: Inscrierea in directoare nu este inca un factor decisiv in penalizarea de catre pinguin. Site-uri care au beneficiat numai de inscriere in directoare si vreo 2-3 advertoriale nu au patit nimic.

Toate site-urile au avut comentarii pe bloguri (cu mai multe nume, cu cuvinte cheie, dofollow, nofollow): unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii. Aceeasi concluzie ca pana acum - comentariile, atata timp cat sunt aduse cu chibzuiala, nu conduc la penalizarea de catre pinguin.

Link-urile sitewide pe cuvant cheie - motiv clar de penalizare de catre pinguin - indiferent daca sunt dofollow sau nofollow.

Am link sitewide nofollow catre o pagina interna care a stat mult timp in top 3 - La revedere
    Am link sitewide catre index, pe cuvant cheie de interes, pe un site related - La revedere

INSA:

Am link sitewide catre index pe cuvant cheie long tail - pagina interna respectiva este nemiscata de pe locul 1

Altui site EMD, de prezentare, i-au fost aduse regulat de catre proprietar multe link-uri catre index, mai putine catre paginile interne (in vederea promovarii produselor) - link-uri venite din site-uri de anunturi, ce aveau camp de url, fie de pe site-uri generale, fie related - penalizarea a fost drastica - concluzie: Excesul de link-uri numai cu url, duce la penalizare

Site caruia i-au fost aduse numai link-uri din directoare, comentarii si articole a pierdut maxim o pozitie pe cautarile principale.

Daca imi vin in cap completari, am sa le fac aici!

PS: Ar fi totusi placut si benefic daca nu ar spune toti colegii numai ca au scazut sau ca au urcat, ci si motivele pentru care cred ei ca s-a intamplat asta, ca doar asta e motivul pentru care activam pe forum, ca sa invatam, nu ca sa stam ascunsi !!!!!!!!!!!!
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 7th October 2012 la 13:41.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th August 2012, 14:14
  2. Afacerile post Penguin Update
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 3rd May 2012, 00:08
  3. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th November 2010, 22:29
  5. smack the penguin - update
    De phane în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 2nd November 2005, 09:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte