7th October 2012, 13:20
3 out of 3 members found this post helpful.
Si mie mi-au fost afectate cateva site-uri .. unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii.
Site-uri de aproximativ aceeasi vechime (6-12 luni), toate inscrise in directoare - unele au zburat, altele au scazut cateva pozitii. Concluzie: Inscrierea in directoare nu este inca un factor decisiv in penalizarea de catre pinguin. Site-uri care au beneficiat numai de inscriere in directoare si vreo 2-3 advertoriale nu au patit nimic.
Toate site-urile au avut comentarii pe bloguri (cu mai multe nume, cu cuvinte cheie, dofollow, nofollow): unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii. Aceeasi concluzie ca pana acum - comentariile, atata timp cat sunt aduse cu chibzuiala, nu conduc la penalizarea de catre pinguin.
Link-urile sitewide pe cuvant cheie - motiv clar de penalizare de catre pinguin - indiferent daca sunt dofollow sau nofollow.
Am link sitewide nofollow catre o pagina interna care a stat mult timp in top 3 - La revedere
Am link sitewide catre index, pe cuvant cheie de interes, pe un site related - La revedere
INSA:
Am link sitewide catre index pe cuvant cheie long tail - pagina interna respectiva este nemiscata de pe locul 1
Altui site EMD, de prezentare, i-au fost aduse regulat de catre proprietar multe link-uri catre index, mai putine catre paginile interne (in vederea promovarii produselor) - link-uri venite din site-uri de anunturi, ce aveau camp de url, fie de pe site-uri generale, fie related - penalizarea a fost drastica - concluzie: Excesul de link-uri numai cu url, duce la penalizare
Site caruia i-au fost aduse numai link-uri din directoare, comentarii si articole a pierdut maxim o pozitie pe cautarile principale.
Daca imi vin in cap completari, am sa le fac aici!
PS: Ar fi totusi placut si benefic daca nu ar spune toti colegii numai ca au scazut sau ca au urcat, ci si motivele pentru care cred ei ca s-a intamplat asta, ca doar asta e motivul pentru care activam pe forum, ca sa invatam, nu ca sa stam ascunsi !!!!!!!!!!!!
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 7th October 2012 la 13:41.