Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 96

Subiect: Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Cu alte cuvinte, pana se linistesc apele singura solutie este sa se lucreze la on-page, continut si social media, nu?

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

3 out of 7 members found this post helpful.

Implicit

nu toate sunt emd...

am precizat numarul siteurilor nu pentru a ma "da mare" ci pentru a sublinia volumul !!!

Daca la 60 de siteuri nu am fost lovit se poate trage o concluzie : fie ca nu s-a propagat algoritmul de tot( mai urmeaza), fie ca lucrez eu foarte bine !!

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

As avea o rugaminte la cei care au avut site-urile penalizate. Cred ca a zis si Tony mai sus. Sa puna fiecare de ce crede ca site-ul ia fost penalizat.

1. Tipuri de linkuri (doar un animit tip de linkuri)
    2. Ancore abuzive.
    3. Ancore foarte multe in exact match/money kw, non-brand
    4. Velocity (foarte multe in timp scurt).
    5. Continut onpage (afiliere-thin content orginal, supra optimizare pe un cuvant).
    6. %linkuri catre o singura pagina, fara/cu deep links.
    7. Multe ads-uri in pagini.
    8. Design (de ce nu? Conteaza si asta, nu direct in pozitionari).
    9. Nise competitive, sau nu.
    10. Vechime site-uri.
    11. %Linkuri curate (alt tipt de linkuri decat directoare, dir de articole, comentarii, social bookmark, profile forumuri, le stiti cu totii).

Cam astia sunt factorii la care ma gandesc acum. Daca vreti poate facem si un poll in acest thread.

Daca raspundem fiecare la aceste intrebari, putem trage toti niste concluzii. Sunt convins ca fiecare stie ce magarii a facut/nu a facut la site.

Din fericire mi-e nu mi-a fost atins nici un site, dar cele pe care le-am vazut penalizate aveau spam la greu onpage/offpage. Abuz de cuvinte cheie, ancore exacte foarte multe, linkuri suspecte de tot, doar comentarii si directoare. Cu alte cuvinte, doar mizerii facute.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Ce bine ar fi daca s-ar intampla asa, din pacate multi nu vor sa-si strice "renumele", spunand pe forum strategiile de LB, mai mult sau mai putin ortodoxe.

Ar trebui totusi sa nu uitam ca de pe acest forum trebuie sa invatam, sa ne educam, pentru a avea mai mult succes in "relatia" cu Google, iar un prim pas ar fi expunerea greselilor, mai mici, mai mari .. pentru a afla cat de mult s-a ingustat spectrul link building-ului agreat de Google.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mie mi-a sarit commentperdreduventre.co din primele 10 pagini daca vreti obiect de studiu , nu imi amintesc sa fi facut spam , dar nici nu m-a intereseaza atat de mult incat sa vad ce a patit
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

mi-a fost penalizat un site de care ma mirasem ca a scapat primului update de pinguin. Nici unul din site-urile noi create (dupa pinguinul din aprilie) nu au fost afectate pana acum. Toate site-urile mele afectate de pinguin aveau link-uri dofollow in interiorul comentarilor pe bloguri (cu anchore pe cuvantul cheie), adica spam nesimtit. Asta e singura diferenta pe care am observat-o intre site-uri lovite de pinguin si cele care care au scapat neafectate.
    :)

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

EMD de poz 7 a ajuns in pagina 51 - nu a fost updatat de vreo 2 luni, link-uri doar din directoare si vreo 2 articole pe directoare + comentarii dofollow si nofollow pe bloguri
    2 EMD-uri au urcat in Google zilele acestea
    restul de 8 EMD-uri au fost maturate din primavara, surpriza e ca 4 din ele rankeaza bine cu paginile interne si traficul a fost afectat doar in proportie de 25-30%
    Eu mizez pe domenii brandabile de obicei, EMD-urile luate au fost asa ca sa vad daca se merita sa munces si la ele sau nu, raspunsul e impartit, depinde de la domeniu la domeniu, de la nisa la nisa si cel mai important cred eu, de la webmaster la webmaster. Unii au succes si cu EMD-uri si cu domenii brand si cu domenii ciudate, iar altii poti sa le dai cele mai tari domenii din lume ca tot le vor face varza. This is it, deal with it!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Emil Chelariu Vezi Post
    mi-a fost penalizat un site de care ma mirasem ca a scapat primului update de pinguin. Nici unul din site-urile noi create (dupa pinguinul din aprilie) nu au fost afectate pana acum. Toate site-urile mele afectate de pinguin aveau link-uri dofollow in interiorul comentarilor pe bloguri (cu anchore pe cuvantul cheie), adica spam nesimtit. Asta e singura diferenta pe care am observat-o intre site-uri lovite de pinguin si cele care care au scapat neafectate.
    Foarte rar vad pe cineva care recunoaste ca a fost penalizat pentru spam nesimtit. Felicitari pentru asta.

Eu sunt in aceeasi situatie. Nici un site nou nu mi-a fost penalizat, pentru ca am facut totul curat si fara a ma concentra pe SEO. Cred ca solutia asta este excelenta.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am facut analiza la un site mare cu link-uri naturale de la peste 5.000 de domenii, si stiti ce am constatat?
    Proportia link-urilor cu ancora de tip brand (url direct, nume domeniu in diferite combinatii) era peste 80%, 10% generice (click aici, acesta, aici) si doar 10% cuvinte cheie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am facut analiza la un site mare cu link-uri naturale de la peste 5.000 de domenii, si stiti ce am constatat?
    Proportia link-urilor cu ancora de tip brand (url direct, nume domeniu in diferite combinatii) era peste 80%, 10% generice (click aici, acesta, aici) si doar 10% cuvinte cheie
    Dar probabil majoritatea linkurilor vin de pe autobloguri si alte tipuri de spam, nu ? Cel putin asa e in cazul siteurilor mele mai mari. Si presupun ca linkurile alea sunt ignorate.

Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th August 2012, 14:14
  2. Afacerile post Penguin Update
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 3rd May 2012, 00:08
  3. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th November 2010, 22:29
  5. smack the penguin - update
    De phane în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 2nd November 2005, 09:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte