7th October 2012, 14:10
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony
Am pus eu recent (acum 1-2 luni) link sitewide dofollow catre un brand, cu ancora pe brand si n-am vazut nici o imbunatatire a traficului pe paginile interne si o urcare de cateva pozitii pe cautarile principale, care cred ca se datoreaza articolelor, in nici un caz acelui link.
Pai nici nu te astepti neaparat la o crestere spectaculoasa in momentul in care pui linkuri pe brand. Acest lucru il faci pentru branding, nicidecum pentru a urca in cautari pe cuvintele cheie (imbunatatirea pozitiilor pe cuvinte cheie, este un efect "indirect" sa ii spunem, ridicare ce vine natural in urma cresterii autoritatii siteului). Parerea mea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
7th October 2012, 16:02
0 out of 3 members found this post helpful.
ciudat eu nu observ nici o modificare si am 60 de siteuri... un emd clasic e tot locul 1 pe cuvantul din domeniu .
Are linkuri cumparate, tot tacamul..... Ar fii 1000 de motive sa cada si totusi nu o face ....
E foarte relativa treaba ...
7th October 2012, 17:47
0 out of 4 members found this post helpful.
ciudat eu nu observ nici o modificare si am 60 de siteuri... un emd clasic e tot locul 1 pe cuvantul din domeniu .
Are linkuri cumparate, tot tacamul..... Ar fii 1000 de motive sa cada si totusi nu o face ....
E foarte relativa treaba ...
eu personal am vreo 60 si astazi nu vad nici o miscare .. si traficul pare acelasi....
la clienti am niste probleme dartot asa fara o explicatie logica , nu e emd, nu are decat articole unice si linkuri sociale, am foarte multe ancore pe pagini secundare ... deci totul e in regula ...
eu zic sa ne linistim vreo 2-3 zile ca oricum nu intelege nimeni nimic acum...
off:
Bine domnule, ai mai zis odata ca ai 60 de site-uri si esti tare in scula, am inteles, ho..
7th October 2012, 18:02
Am dat azi check la 5 site-uri de afiliere EMD si doua brand, nici o schimbare (care sa tina de update):
- crestere usoara 1-2 pozitii pe 2 dintre ele;
- mentinerea pozitiilor pe restul.
Sunt promovate clasic insa subtire si rar prin advertoriale.
7th October 2012, 18:16
EMD se refera numai la nume domeniu, nu? ce facem cu ce urmeaza dupa el?
De ex am un site www.blabla.ro/cuvant-cheie
Am bagat spre pagina aia cateva sute de linkuri pe cuvant-cheie, pe 2 domenii cred, urcase pe locul 1, acum e la gara. A urcat pe locul 10 insa o pagina de genul www.blabla.ro/cuvant-cheie-bla-bla
La fel am facut si cu o pagina de genul www.blabla.ro/cuvant-cheie-bla-bla care si-a pastrat pozitia.Paginile astea au titlu, tag H1, etc exact ca in link. So, ca un incepator ce sunt, ma gandesc ca si paginile din interior sufera de chestia asta cu exact match si exact match asta se refera la pagina respectiva. Adica daca titlul paginii este exact match pe cuvantul pe care ai bagat linkuri esti pa. So, daca mai observa cineva chestia asta sa schimbam titlul paginii, mai bagam gargara.
La domenii am observat ca nu cele cu exact match pe nume domeniu au de suferit ci cele cu exact match pe titlu.Daca ati observat ca la cautare "cuvant cheie" foarte putine rezultate de pe prima pagina mai au doar cuvintele astea in titlu. ma insel?
Tocmai optimizam un site de genu:
www.cuv1+cuv2.ro
Pe cuv 1 eram pe locul 2, maxim posibil. M-am gandit sa-i bag linkuri si pe cuv2, cuv1 cuv2, cuv1 si cuv2. Ajusesem cu toate pe pag 2 sus, inca putin si sareau pe prima pagina. Apoi a venit dezastrul asta si am cazut cu cuv1 pe pag 6 si cu celelalte 3 variante la gara. Titlul paginii este cuv1 si cuv2. Numele domeniului este www.cuv1blabla.ro. Totusi, a aparut pagina de la google maps pe locul 9. Pagina aia are un titlu fara nici o legatura cu cuvintele cheie.
Am doua intrebari.
1.Care e smecheria cu pagina de la google maps, cum se optimizeaza aia? Are vreo legatura cu optimizarea siteului? Pana la update era la maps acolo in interior pe pag 4.
2.Este gresit sa ai pe home un titlu gen "cuvantcheie" si apoi sa mai ai o pagina in interior la fel gen /cuvantcheie.html? De curand am observat ca daca ai si pe home si intr-o pagina din interior acelasi titlu una dispare din index.
7th October 2012, 19:20
@guvi la tine dupa ce spui tu a fost un mic pinguin, vezi ca ce gasesti prin carti si articole de SEO nu prea mai merge acum, poate fi chiar periculos. Strategia de SEO de dupa 28 aprilie trebuie sa fie mult mai "naturala"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama