6th October 2012, 23:26
0 out of 1 members found this post helpful.
7th October 2012, 01:19
1 out of 1 members found this post helpful.
Cautati "laptop ieftin" pe Google.ro sa vedeti de ce minunatie dati.(laptop-second-hand.enasistem.ro/ la momentul actual).
Rateu dat de Google?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
7th October 2012, 01:47
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
matei
Cautati "laptop ieftin" pe Google.ro sa vedeti de ce minunatie dati.(laptop-second-hand.enasistem.ro/ la momentul actual).
Rateu dat de Google?
pai probabil astea sunt site-uri "de calitate", site-uruile la care se lucreaza cu simt de raspundere nu se gasesc in primele 1000 de pagini mai nou. inchei prin a parafraza pe cineva:" se duce lumea asta de rapa"
C'est la vie!
7th October 2012, 04:00
6 out of 6 members found this post helpful.
@beatrice88 , din pura observatie am constatat, citind postarile de pe forum (si inclusiv pe forumurile in limba engleza), ca rata de esec datorata schimbarilor algoritmice, este invers proprortionala cu experienta celui care face seo pentru situl respectiv. Nu ca asta ar fi vreo surpriza, dealtfel.
Ceea ce trebuie facut, este eliminarea diletantismului in seo. De fapt, Google il elimina. Eu cred ca permanent vor fi si victime colaterale, nevinovate, dar si situri irelevante care ajung pe locul 1. Asta pentru ca niciun astfel de algoritm automatic nu poate fi 100% exact, din punctul de vedere uman.
Chestiunea asta are insa urmatorul efect: "Democratia" in seo, cam dispare - in sensul ca, daca vei vrea sa ridici un site in cautari organice, trebuie fie sa fii un profesionist in seo (si asta dureaza probabil niste ani, timp in care sa castigi experienta si sa-ti testezi propriile concepte si formule) sau sa ai suficienti bani sa cumperi un astfel de profesionist. Nu vad alta cale.
LE: Cum spunea cineva, despre lucrurile pe care le indragim: Daca vrem ca lucrurile sa ramana la fel, ele trebuie sa se schimbe.
LE2: M-am ocupat de seo dinainte de 2000, cu alte cuvinte peste 12 ani in urma, pe vremea cand Google nici nu exista. In tot acest timp, trendul a fost unul singur: Surubul se strange permanent.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ar mai fi multe de spus, dar o sa scurtez in felul urmator:
1. Seo este asemanator felului in care un copil mic invata in mediul inconjurator. Nu stie ce e periculos si ce nu, pana nu se frige. In timp, repet, in timp, iti testezi limitele, stii ce poate sa te arda (si te vei feri definitiv de acel lucru), si mai ales, inveti permanent. Este nevoie de studiu si testare permanenta, pentru a invata cu adevarat sa faci seo.
2. Multi webmasteri mizeaza pe un singur lucru: fie optimizarea onsite, fie cea offsite, fie pe continut natural, unic. In realitate insa, ai nevoie de TOATE (desi ocazional pare ca te poti lipsi de una din componente, ceea ce este fals). Motivul? Google tine cont de toti acei factori (si numai optimizarea onsite are probabil cateva sute de factori cunoscuti). Iar dovada cea mai importanta, sunt insasi aceste discutii pe forum, care vin sa dovedeasca faptul ca fiecare din ele conteaza.
Ca si in alimentatia unui om, in care trebuie sa echilibrezi mineralele, proteinele, glucidele, etc - la fel si in seo, trebuie sa creezi un echilibru cat mai bun (a se citi profesional) intre ingredientele mai sus mentionate. Iar reteta este complexa, personalizata, si se creeaza in timp, prin rafinare. Si nu o poti cumpara cu bani putini. O poti insa obtine, muncind mult, invatand mult, testand, in timp.
7th October 2012, 13:20
3 out of 3 members found this post helpful.
Si mie mi-au fost afectate cateva site-uri .. unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii.
Site-uri de aproximativ aceeasi vechime (6-12 luni), toate inscrise in directoare - unele au zburat, altele au scazut cateva pozitii. Concluzie: Inscrierea in directoare nu este inca un factor decisiv in penalizarea de catre pinguin. Site-uri care au beneficiat numai de inscriere in directoare si vreo 2-3 advertoriale nu au patit nimic.
Toate site-urile au avut comentarii pe bloguri (cu mai multe nume, cu cuvinte cheie, dofollow, nofollow): unele au zburat departe, altele au scazut cateva pozitii. Aceeasi concluzie ca pana acum - comentariile, atata timp cat sunt aduse cu chibzuiala, nu conduc la penalizarea de catre pinguin.
Link-urile sitewide pe cuvant cheie - motiv clar de penalizare de catre pinguin - indiferent daca sunt dofollow sau nofollow.
Am link sitewide nofollow catre o pagina interna care a stat mult timp in top 3 - La revedere
Am link sitewide catre index, pe cuvant cheie de interes, pe un site related - La revedere
INSA:
Am link sitewide catre index pe cuvant cheie long tail - pagina interna respectiva este nemiscata de pe locul 1
Altui site EMD, de prezentare, i-au fost aduse regulat de catre proprietar multe link-uri catre index, mai putine catre paginile interne (in vederea promovarii produselor) - link-uri venite din site-uri de anunturi, ce aveau camp de url, fie de pe site-uri generale, fie related - penalizarea a fost drastica - concluzie: Excesul de link-uri numai cu url, duce la penalizare
Site caruia i-au fost aduse numai link-uri din directoare, comentarii si articole a pierdut maxim o pozitie pe cautarile principale.
Daca imi vin in cap completari, am sa le fac aici!
PS: Ar fi totusi placut si benefic daca nu ar spune toti colegii numai ca au scazut sau ca au urcat, ci si motivele pentru care cred ei ca s-a intamplat asta, ca doar asta e motivul pentru care activam pe forum, ca sa invatam, nu ca sa stam ascunsi !!!!!!!!!!!!
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 7th October 2012 la 13:41.