Foarte bun postul! Am cateva comentarii:
@ 4. Linkuri noi sunt "peste" linkurile vechi. Tind sa cred ca linkurile vechi nu mai conteaza, e si logic de altfel. Trebuie definit termenul de "vechi". Exemplu concret, exact pe nisa "rca ieftin".
Rca pedia, site cu 1 luna vechime, rankeaza locul 1 timp de 1 luna, in fata unui elefant (ca nr de linkuri). Deci toate linkurile lui noi, >400 (root, intr-o luna) au depasit cele peste 1500 root ale locului 2. Tot de aici se observa faptul ca se poate concura cu site-urile vechi si puternice si ca un site de 1 luna vechime reuseste cu mult mai putine linkuri sa rankeze pe locul 1. Deci eu cred ca linkurile vechi nu mai au valoare la fel de mare ca linkurile noi! Poti verifica si alte nise, unde site-urile de pe locul 1 sunt toate site-uri noi, cu linkuri putine! Momentan propun sa faci cateva teste si sa elimini punctul 4 intre timp.
Faptul ca Google nu mai ia in considerare linkuri vechi, este logic si se raporteaza la real-life. Iar daca linkurile vechi nu mai conteaza, toti avem sanse la locul 1, indiferent de numele celor din prima pagina!
@ 14. Link din "autoritar" urca un site 30-40 de pozitii! Se intampla acum 1 an, cand am facut fix acest test. O sa refac testul, e posibil sa nu mai aibe acelasi efect, si revin cu rezultatele.
Ultima modificare făcută de Tom; 21st August 2012 la 15:07.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.