Salutare,
sunt administrator la doua site-uri ce folosesc platforma wordpress, si am cateva intrebari legate de optimizare, mai exact de cuvintele cheie, Meta Keywords, Description si Title.
Eu folosesc seowebtools.ro pentru a face verificari, si am observat ca am o relevanta destul de mare, peste 90% la toate cele 3 categorii enumerate mai sus.
Am citit inainte sa fac acest thread, thread-ul Cuvintele Cheie: Multe, Putine Sau Relevante si am vazut multe pareri, etc ... chiar foarte de folos.
Este bine sa folosesc in Keywords mai mult de 5-7 cuvinte cheie?
StauPe.net este un site/blog de divertisment si zilnic fac update la content - inainte (cand am inceput cu site-ul) la keywords si description nu aveam nimic, iar Google imi indexa pur si simplu ultimele articole postate. Este bine sa sterg keywords si description si sa-l las sa indexeze in continuare pe articole? Sau sa las cum este acum?
Adevarul este ca, am crescut pe diverse cuvinte cheie, chiar am ajuns pe prima pagina, etc ... si ma gandesc sa nu fac schimbari .. dar vroiam sa va cer si voua parerile poate ma puteti ajuta cu diverse sfaturi.
Mai pe scurt, daca ar fi sa rezum toata treaba asta, intrebarea ar fi "la un site ce are content update zilnic, este bine sa pui keywords, description?"
Iar la al doilea site, este RomaniiAuTalent.net - am repetat putin cuvantul cheie in keywords ... oare sa fie probleme majore?
O zi frumoasa sa aveti.