Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cateva sfaturi privind optimizarea a doua site-uri

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    26

Implicit Cateva sfaturi privind optimizarea a doua site-uri

Salutare,
    sunt administrator la doua site-uri ce folosesc platforma wordpress, si am cateva intrebari legate de optimizare, mai exact de cuvintele cheie, Meta Keywords, Description si Title.

Eu folosesc seowebtools.ro pentru a face verificari, si am observat ca am o relevanta destul de mare, peste 90% la toate cele 3 categorii enumerate mai sus.
    Am citit inainte sa fac acest thread, thread-ul Cuvintele Cheie: Multe, Putine Sau Relevante si am vazut multe pareri, etc ... chiar foarte de folos.
    Este bine sa folosesc in Keywords mai mult de 5-7 cuvinte cheie?
    StauPe.net este un site/blog de divertisment si zilnic fac update la content - inainte (cand am inceput cu site-ul) la keywords si description nu aveam nimic, iar Google imi indexa pur si simplu ultimele articole postate. Este bine sa sterg keywords si description si sa-l las sa indexeze in continuare pe articole? Sau sa las cum este acum?

Adevarul este ca, am crescut pe diverse cuvinte cheie, chiar am ajuns pe prima pagina, etc ... si ma gandesc sa nu fac schimbari .. dar vroiam sa va cer si voua parerile poate ma puteti ajuta cu diverse sfaturi.

Mai pe scurt, daca ar fi sa rezum toata treaba asta, intrebarea ar fi "la un site ce are content update zilnic, este bine sa pui keywords, description?"

Iar la al doilea site, este RomaniiAuTalent.net - am repetat putin cuvantul cheie in keywords ... oare sa fie probleme majore?
    O zi frumoasa sa aveti.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Este de ajutor sa ai maxim 3 cuvinte cheie(parerea mea). Te sfatuiesc sa nu stergi heywords si description, lasale neschimbate pentru index, si pe paginile secundare ale blogului pune alte cuvinte cheie si alta descriere.(foloseste pentru asta, puginul: All in one seo pack (download: wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/)

iulianfill este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Posturi
    68
    Putere Rep
    26

Implicit

staycu, google deja nu mai ia in cosideratie meta keywords, asa ca utilizarea acestuia nu cred ca te poate ajuta cu ceva.
    Foloseste la titlurile articolelor tagurile H1 , iar in anumite locuri ale articolului poti sa folosesti tagul H2 , deoarece google mai mare atentie va atrage la textul care se va afla in aceste taguri, si deci textul care-l pui in aceste taguri ar fi bine sa contina si careva cuvinte cheie care te intereseaza.
    Tagul H1 sa-l utilizezi doar o singura data pe pagina, iar tagul H2 il poti utiliza de mai multe ori, deasemenea textul care se afla in tagurile <strong> vor obtine o atentie mai mare .
    In textul unui articol ar fi bine ca vreo 8-10 % din text sa fie cuvinte cheie.
    Vad ca la imagini utilizezi tagul ALT si asta e bine.
    Cam acestea ar fi unele sfaturi pentru optimizarea on page.

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    26

Implicit

Ok, multumesc pentru sfaturi.
    Da, momentan folosesc pluginul All in one seo pack pentru WP. Folosesc si tag-ul <strong> destul de des in articolele care le fac, si italic ... o sa incerc si cu h1 si h2.
    Multumesc frumos, o zi faina
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de cateva sfaturi
    De Cristian Toderas în forumul Teste
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th March 2011, 18:43
  2. Sfaturi pentru doua siteuri
    De edy12006 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th November 2009, 16:03
  3. cateva sfaturi???
    De johnyk_vl în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9